Η Barbie σου μιλάει και έχει μόνο ενδυναμωτικές αλήθειες να σου πει!

Πάντα εγώ ήμουν η φωνή στις κούκλες μου. Γιατί οι κούκλες μου δεν μιλούσαν…

Σήμερα όμως τα πράγματα (εδώ και αρκετά χρόνια δηλαδή), έχουν αλλάξει. Και η Barbie μιλάει. Έχει κανάλι στο YouTube από το 2015 και μιλάει. Η Barbie είναι vlogger. Από τις πιο επιτυχημένες και δικαίως. Από τις πιο ισχυρές περσόνες που πάντα έχουν κάτι ενδυναμωτικό να σου πούνε. Όσο χρονών κι αν είσαι. Δεν έχει σημασία.

Τα κοριτσάκια τη λατρεύουν. Κι εγώ τη λατρεύω. Μαμάδες, κόρες …και εργένισσες μπαίνουν στον ροζ κόσμο της πιο επιτυχημένης κούκλας κι ακούνε μόνο αλήθειες. Αλήθειες που πρέπει να γνωρίζουμε, αλήθειες που μας δίνουν δύναμη και λειτουργούν μεταμορφωτικά. Για το καλό μας!

Για το κάθε μέρα και τις προκλήσεις του. Για τη ζωή και τους στόχους μας. Για το μπούλινγκ, τη θετική ενέργεια, τη θλίψη που όλες μας μερικές φορές νιώθουμε….

Αν γελάσεις δυνατά με το ζόρι, στην αρχή ενδεχομένως να νιώσεις αμηχανία και λίγο χαζούλα. Αν όμως επιμείνεις, θα δεις. Γέλα, γέλα δυνατά, ξεκαρδίσου και θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεσή σου, είπε η Barbie. Πιάνει, σου λέω εγώ.

Παίξε το παιχνίδι των 7 δευτερολέπτων. Σημείωσε ότι δεν μπορείς να έχεις άνοιξη χωρίς χειμώνα. Χρειάζεται και ο χειμώνας. Είναι όμορφος, έχει τα θετικά του. Γράψε ένα γράμμα στον μελλοντικό εαυτό σου και κυρίως βάλε στόχους. Και φτιάξε το δικό σου αλγόριθμο για τους πετύχεις. Ονειρέψου. Και γίνε. Μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι.

Και μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα πράγμα στη ζωή σου. Η ζωή είναι μεγάλη. Και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Όσα θέλεις. Να γίνεις πολλά. H Barbie ξέρει.

Και μέσα από το κανάλι της στο YouTube ξέρει να σου κρατάει συντροφιά. Να σε διασκεδάζει, να σου φτιάχνει το κέφι, αλλά και την ψυχολογία. Να σε ενδυναμώνει, να σε γεμίζει θετική ενέργεια και να σου υπενθυμίζει τη γυναικεία σου σούπερ δύναμη. Θυμήσου την Φρίντα Κάλο. Και παραδειγματίσου.

Γράψε ημερολόγιο. Γίνε αρχηγός. Γίνε γιατρός, αστροναύτης, συγγραφέας και ό,τι άλλο επιθυμείς και ονειρεύεσαι.

Η Barbie είναι εδώ και μιλάει. Μέσα από το κανάλι της, έχει τον τρόπο να σε κάνει να συνειδητοποιείς τις αλήθειες σου. Όσο χρονών κι αν είσαι. Προσγειωμένη, ρεαλίστρια vlogger, σου μιλάει σαν φίλη και σου δίνει την απαραίτητη δόση δύναμης για να νιώσεις και να αγαπήσεις αυτό που είσαι.

Η Barbie ξέρει! Μοιράζεται μαζί σου και σε μαθαίνει πως να γίνεις leader. Του σήμερα. Δηλαδή, αυτό που θέλεις και ονειρεύεσαι!