Δες το πολυτελές διαμέρισμα της Ivanka Trump στη Νέα Υόρκη!

Ένα πολυτελές ρετιρέ 10 δωματίων στεγάζει την Ivanka Trump, την κόρη του πολυεκατομμυριούχου Donald Trump, τον σύζυγό της Jared Kushner, και την ενός έτους κόρη τους, στη Νέα Υόρκη. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Upper East Side και βρίσκεται δυο βήματα από τα γραφεία και των δύο και δίπλα στο Central Park, ώστε τα βράδια να πηγαίνει για τρέξιμο, όπως δήλωσε σε μεγάλο αμερικανικό περιοδικό, για λογαριασμό του οποίου έκανε τη φωτογράφιση.


Το σαλόνι του διαμερίσματος διαθέτει καναπέ ειδική παραγγελία, ενώ το τραπεζάκι και οι πολυθρόνες είναι vintage κομμάτια. Η Trump και η διακοσμήτριά της Kelly Behum έκαναν χρήση του λευκού του πάγου και του γκρίζου, χρωμάτων που κερδίζουν έδαφος αλλά και τις εντυπώσεις!


Το χολ του σπιτιού είναι εντυπωσιακό με ένα τραπεζάκι από μωσαϊκό και ένα βάζο με κλαδιά που δημιουργούν μια οφθαλμαπάτη σκιάς στην τοιχογραφία με κλαδιά στον τοίχο. Ο ιδανικός προθάλαμος για ένα μοντέρνο σπίτι.


Σκούρο ξύλο στο πάτωμα σε συνδυασμό με σκούρο τραπέζι και λευκές καρέκλες αλλά και το περίτεχνο φωτιστικό δίνουν μια αίσθηση σοβαρότητας στην τραπεζαρία.


Έναν χαλαρωτικό χώρο δημιούργησε για γραφείο η πλούσια κληρονόμος. Και πάλι κυριαρχεί το γκρι που “σπάει” από πινελιές γαλάζιου.


Η κρεβατοκάμαρα πέρα από την εντυπωσιακή θέα στη Νέα Υόρκη έχει επενδυθεί με μοκέτα από αλπακά και χειροποίητο κεφαλάρι για το κρεβάτι.


Το δωμάτιο της κόρης της Trump είναι απλό μέσα στη λευκότητά του, ενώ ένα φωτιστικό Murano φωτίζει τις στιγμές της μικρής!

Read More

And More