Κοχυλάκι με χορταρικά

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Ζυμαρικά με μεσογεικά αρώματα, λιαστές ντομάτες και κατσικίσιο τυρί.

Συστατικά

  • 4 φλ. ζυμαρικό κοχυλάκι
  • 8 φλ. μεικτή ρόκα, αντίδια και σπανάκι
  • 6 κ. σούπας λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 4 κ. σούπας κατσικίσιο τυρί τριμμένο
  • 8 κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σούρωσε το κοχυλάκι και κράτησε μισή κούπα από το βραστό νερό.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τα χορταρικά με τις λιαστές ντομάτες, το κατσικίσιο τυρί και την παρμεζάνα.
  • Πρόσθεσε στο μπολ τα ζεστά ζυμαρικά και το βραστό νερό και ανακάτεψε καλά.
  • Αλατοπιπέρωσε τα υλικά και σέρβιρε με έξτρα τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More