Φτιάξε ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι!

Ένα ρομαντικό βράδυ είναι ό, τι πρέπει για να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να χαλαρώσεις. Να πάρεις το μυαλό σου μακριά από τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας και να απολαύσεις τα συναισθήματά σου…

Θα του κάνεις έκπληξη λοιπόν! Με εύκολους και οικονομικούς τρόπους μπορείς πολύ γρήγορα να μεταμορφώσεις το σπίτι σε ρομαντική φωλίτσα και να ζήσετε ένα ρομαντικό βράδυ… Αρκούν μερικές διακοσμητικές κινήσεις!

Ο φωτισμός είναι το παν!

Αρχικά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ο φωτισμός. Οι τόνοι πέφτουν. Ημίφως. Ο χαμηλός φωτισμός είναι ο πιο κατάλληλος για την περίσταση. Αν τα φώτα του σπιτιού δεν ευνοούν το concept σβήστα εντελώς και γέμισε το χώρο με αρωματικά κεριά.
Στο πάτωμα, στο τραπέζι… όπου μπορείς.
Το σπίτι θα μυρίζει όμορφα και η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά ειδυλλιακή! Προτίμησε τα λευκά κεριά, τα ροζ ή τα κόκκινα. Ταιριάζουν περισσότερο!
Ηλεκτρονικές συσκευές τέλος!
Τίποτα δεν πρέπει να σας διακόψει, να σας αποσπάσει την προσοχή, να σας ενοχλήσει, να σας χαλάσει τη διάθεση. Άρα, η τηλεόραση κλείνει, ο υπολογιστής κλείνει, το κινητό κλείνει και μάλιστα εξαφανίζεται κι από το οπτικό σας πεδίο. Το σταθερό βγαίνει από την πρίζα και είστε επιτέλους μόνοι.
Εσείς και η κατάλληλη ερωτική μουσική! Μόνο το cd player επιτρέπεται ανοιχτό!

Όχι πάλι στον καναπέ!

Καθόσαστε κάθε μέρα στον καναπέ. Σήμερα πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό, είναι μια ξεχωριστή βραδιά. Καθίστε στο πάτωμα. Αν η διακόσμηση του σπιτιού έχει και φλοκάτες ή ένα γούνινο χαλάκι ακόμα καλύτερα.
Εννοείται πως αν έχετε τζάκι το ανάβετε και συντελεί κι αυτό στον υπέροχο φωτισμό.
Διαφορετικά…. κουβερτούλες, ριχτάρια, μαξιλάρια γίνονται σύμμαχοί σου και δημιουργούν ένα cosy σκηνικό.
Εννοείται πως αν έχετε τζάκι το ανάβετε και συντελεί κι αυτό στον υπέροχο φωτισμό. Εννοείται επίσης πως η βραδιά, οι κουβερτούλες μεταφέρονται ακριβώς μπροστά του.
Το μόνο που σας λείπει είναι ένα μπουκάλι κρασί!
Ο έρωτας και το στομάχι!

Το φαγητό ακολουθεί τις στιγμές στο πάτωμα ή προηγείται. Αυτό εξαρτάται από το δικό σου… σενάριο! Αυτό που δεν πρέπει να αμελήσεις όμως είναι η διακόσμηση του τραπεζιού.
Καλό είναι να “ντύσεις” το τραπέζι με το αγαπημένο σου τραπεζομάντιλο. Να βγάλεις τα πολυτελή κρυστάλλινα ποτήρια από το ντουλάπι και να τα τοποθετήσεις πάνω στο τραπέζι. Το ίδιο ισχύει και για τα πιάτα (τα καλύτερα που έχεις!). Θα πρέπει το τραπέζι να είναι αρκετά προσεγμένο και να είναι όλα στην εντέλεια. Αν θέλεις, τοποθέτησε στα πιάτα ένα γλυκό μήνυμα αγάπης, να το διαβάσει πριν ξεκινήσει το φαγητό.
Χωρίς φώτα! Υπό το φως των κεριών που θα διασκοσμούν και το τραπέζι.
Sexy κρεβατοκάμαρα…

Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχεις προετοιμάσει την κρεβατοκάμαρα για να κρατήσεις τον ρομαντισμό μέχρι το τέλος της βραδιάς και να μην νιώσει ο καλός σου ότι μπαίνει σε άλλο χώρο ξαφνικά.
Αρχικά θα πρέπει να στρώσεις το κρεβάτι με τα πιο σέξι σεντόνια σου -κατά προτίμηση σατέν. Ο φωτισμός παραμένει χαμηλός ή η κρεβατοκάμαρα είναι επίσης γεμάτη κεριά.
Ακόμη μπορείς να τοποθετήσεις πάνω στο κομοδίνο σου, αρωματικά στικς. Μπορείς να σκορπίσεις στο πάτωμα ροδοπέταλα… και φυσικά να είσαι ανάλογα ντυμένη!

Read More

And More