Τάσεις διακόσμησης: Βάλε ένα χάρτη στο σπίτι σου!

Αυτό το ποστ θα μπορούσε να είναι (και είναι!) αφιερωμένο στην beauty editor του TLIFE Νατάσσα Μπερέκου που μου έδωσε την αφορμή να σου γράψω για μια πολύ πολύ μοναδική τάση που υπάρχει στη διακόσμηση τον τελευταίο καιρό. Και αυτό χάρη σε μια φωτογραφία που μου έδειξε τις προάλλες από το σπίτι της. Η Νατάσσα ενσωμάτωσε με τόσο υπέροχο τρόπο αυτή τη μοναδική τάση με τους παλιούς χάρτες, κρεμασμένους σε καίριο σημείο του σπιτιού, που θα σου θυμίσουν μεν το σχολείο είναι όμως τόσο μοντέρνα κίνηση για το χώρο σου!
Οι χάρτες είναι πάντα ένας καλός και πολλές φορές φτηνός τρόπος να βάλεις λίγη… τέχνη στο σαλόνι σου ή στο υπνοδωμάτιο ή όπως θα δεις παρακάτω ακόμη και στην κουζίνα! Μπορεί να είναι ο χάρτης της Ελλάδας, ο παγκόσμιος, ο οδικός χάρτης της αγαπημένης σου πόλης ή περιοχής. Μπορεί να είναι καδραρισμένος, απλά κρεμασμένος ή σε mural και ταπετσαρία. Γεμίζει με τον πιο δημιουργικό τρόπο οποιοδήποτε τοίχο και σίγουρα όλοι θα τρέχουν προς αυτόν, ψάχνοντας το δικό τους σημείο αναφοράς!
Δες λοιπόν μοναδικές προτάσεις με χάρτες σε διάφορα σημεία του σπιτιού και βρες το δικό σου… σημείο στο “χάρτη” του σπιτιού σου που θα τον τοποθετήσεις!


Χάρτης mural που μπορεί να γίνει η “πλάτη” μιας open βιβλιοθηκης.


Η πιο απλή κίνηση: ένας παγκόσμιος (ή της Ελλάδας) χάρτης κρεμασμένος πάνω από ένα office, στην τραπεζαρία ή πίσω από τον καναπέ σου!


Ένα κάδρο με το χάρτη της πόλης είναι επίσης μια καλή πρόταση για μια μινιμαλ τραπεζαρία!


Αυτό το χώρισμα ντύθηκε με χάρτη και έτσι έδωσε ύφος στο χώρο.


Αυτό το mural δίνει μια καλή, έξυπνη και πρωτότυπη λύση για να μη δείχνει βαρετή η τραπεζαρία.


Οι χάρτες είναι μια καλή λύση για το παιδικό δωμάτιο και ειδικά το αγορίστικο.


Εξαιρετικά μίνιμαλ πρόταση για το χωλ σου!


Αυτή η ιδέα είναι λίγο πιο απαιτητική αλλά εξίσου υπέροχη αφού ο χάρτης ταπετσαρία δείχνει vintage.


Αυτός ο λευκός χώρος άλλαξε εύκολα όψη χάρη στο mural χάρτη!


Αλλά και η κουζίνα σουο αποκτά ενδιαφέρον με τα πλακάκια ντυμένα με χάρτες!

Read More

And More