Α. Ανανιάδης: “Συγκλονίστηκα όταν έμαθα ότι η μητέρα μου πάσχει από καρκίνο”

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, όπως αναφέρει το περιοδικό ”Hello”, ρίσκαρε και κυνήγησε τα όνειρά του στην Αμερική, αλλά του βγήκε σε καλό. Αν και πολλοί θεώρησαν λάθος την επιλογή του να φύγει στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα γνώριζε μεγάλη επιτυχία μετά την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA ”Μαρία η άσχημη”, ο ηθοποιός δικαιώθηκε. Κατάφερε να συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζάκομπς Σουόνσον, ”Saulita”, και έκλεισε συμφωνία να είναι το πρόσωπο της καινούργιας καμπάνιας του Οίκου Levi’s για τον Ιούνιο του 2011.

Ο γνωστός ηθοποιός, εκμεταλλεύτηκε τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας και πέρασε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα, στο πλευρό της μητέρας του, Εύης Καραγιάννη, η οποία πριν από λίγο καιρό πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της. Όπως δήλωσε ο ίδιος: ”Ένιωσα συγκλονισμένος όταν πληροφορήθηκα ότι η μητέρα μου πάσχει από καρκίνο του μαστού”.

Επιπλέον, ο φακός του περιοδικού τον συνέλαβε στο Κολωνάκι, να κάνει βόλτες με τη σύντροφό του, Τζοάννα. Ερωτευμένοι, χαλαροί και πολύ ευτυχισμένοι, έκλεισαν ενός χρόνου σχέση και αυτόν τον καιρό συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, διασκεδάζοντας με καλούς φίλους του Άνθιμου. Εκείνος τη σύστηνε σε όλους και δεν την αποχωριζόταν λεπτό. Όπως δήλωσαν και οι δύο, είναι έτοιμοι για το ”επόμενο βήμα” όταν αισθανθούν ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και προς το παρόν περνάνε καλά και απολαμβάνουν στο φουλ κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Τέλος, ο ηθοποιός, δυστυχώς, δεν κατάφερε να επισκεφθεί τον ”δεύτερο πατέρα” του, Κώστα Βουτσά, αλλά διατηρούν στενή επαφή και μιλάνε στο τηλέφωνο όσο πιο συχνά γίνεται.
Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!
 

Read More

And More