Η Kylie Jenner έκοψε τα μαλλιά της και της πάει πολύ!

Τα μαλλιά της Kylie Jenner αλλάζουν με την ίδια ευκολία που ένας μάγος βγάζει από το καπέλο του ένα κουνέλι. Και από καστανά μπορούν να γίνουν κατάξανθα και μετά mint και μετά ότι χρώμα μπορείς να φανταστείς. Αλλά να που από αυτά τα εκατομμύρια μαλλιά που αλλάζει η Kylie μέσα στην εβδομάδα δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε καναδυό, εκείνα δηλαδή που μας αρέσουν περισσότερο.

Μέσα στο Σουκού, λοιπόν, η Kylie Jenner έκοψε τα μαλλιά της και αυτό ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο cute αλλά και chic κούρεμα με το οποίο έχουμε δει την βασίλισσα των extensions όλα αυτά τα χρόνια.

Και να το νέο της κούρεμα…

Πρόκειται για ένα sleek, συμμετρικό καρέ το οποίο πριν χορτάσουμε καλά- καλά, και πριν προλάβει να μετρήσει σε dt ένα εκατομμύριο likes επισκιάστηκε από τα δεύτερα μαλλιά που ανέβασε η Kylie…

…Και τα παραπάνω από τα τρίτα μαλλιά που ανέβασε η Kylie!

Για την τελευταία φωτό η Kylie Jenner σχολίασε: τα πράσινα ήταν τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής και σίγουρα θα κάνουν come back τις επόμενες μέρες!

Εγώ απλώς να δώσω στην Kylie τον τίτλο του μεγαλύτερου beauty troll και να σου πω να κάνεις κλικ εδώ για να δεις όλες αυτές τις υπεραπίστευτες αλλαγές που έχει κάνει σε χείλη, μάτια, μαλλιά ή όπου όλα αυτά τα χρόνια! Και ναι, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο!

Read More

And More