Maria in the City! Η Μαρία Μπεκατώρου και η Avon απαντούν στην ερώτηση “τι είναι ομορφιά”!

Υπάρχουν ερωτήσεις που δεν έχουν μια και μόνο απάντηση. Και υπάρχουν ερωτήσεις που έχουν άπειρες απαντήσεις. Παράδειγμα: τι είναι ομορφιά; Για κάποιον τα ομορφιά μπορεί να είναι μια ψηλή ξανθιά (συνηθισμένη… αγορίστικη απάντηση). Για κάποιον άλλο ομορφιά μπορεί να είναι ένα τέλειο, ειλικρινές, πλατύ χαμόγελο. Για κάποιον άλλο ομορφιά είναι ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα σε ένα τέλειο νησί (και με αυτόν τον κάποιο θα συμφωνήσουμε όλοι!).

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Avon μέσα από την πιο πρωτότυπη beauty ιδέα μας καλούν να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που τελικά συνιστά την ομορφιά μέσα από μια διαφορετική βόλτα στην πόλη. Πρόκειται για το Maria in the City μια μοναδική καμπάνια της Avon γεμάτη εκπλήξεις, που παρουσιάζει την ομορφιά όπως δε φαντάστηκε ποτέ κανείς να δει! Μία ξεχωριστή διαδρομή της Μαρίας, που μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε στην πόλη και να ανακαλύψουμε μαζί την αληθινή ομορφιά των ανθρώπων!

Η διαδρομή της Μαρίας έχει ξεκινήσει, διασχίζοντας μερικά από τα ωραιότερα σημεία της πόλης! Περνώντας από στενά δρομάκια, πλατείες, εστιατόρια, καφέ, συναντά ξεχωριστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί της γλυκές ιστορίες, κρυμμένα μυστικά και άλλες ομορφιές της ζωής. Προσωπικότητες από τον χώρο της ομορφιάς, της μόδας, της ψυχαγωγίας και της γαστρονομίας απαντούν σε ορισμένες όμορφες ερωτήσεις, αφήνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα, σε ένα θέμα που χωράει αρκετή συζήτηση!

Άλλωστε η ομορφιά βρίσκεται παντού αρκεί να μπορείς να τη δεις. Στα μίνι επεισόδια του Maria in the City, ανακαλύπτεται η πραγματική ομορφιά της πόλης… οι άνθρωποι της!

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Μείνε συντονισμένη στην επίσημη σελίδα Facebook της Avon για να συμμετάσχεις στο Finding Beauty, έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, όπου θα χρειαστεί να τεστάρεις τη μνήμη και την παρατηρητικότητά σου, για να κερδίσεις δώρα ομορφιάς από την Avon. Σε κάθε επεισόδιο, η Μαρία κρύβει στην πόλη ένα υπέροχο προϊόν Avon και μας καλεί να το βρούμε, μέσα από ένα σύντομο quiz.

Μπες στο Maria in the City για να ανακαλύψεις παρέα με την Avon την κρυμμένη ομορφιά και να δεις τι συμβαίνει στην πόλη, καθώς μπορεί να έχεις κι εσύ απρόσμενη συνάντηση μαζί της!

Read More

And More