Α. Sklenarikova: “Η σχέση μου με τον Christian έχει τελειώσει!”

Αυλαία έπεσε στο γάμο της Adriana Sklenarikova και του Christian Karembeu! Το γνωστό ζευγάρι της ξένης showbiz ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του. O Christian δήλωσε πως είναι σε διάσταση με την συζυγό του, ενώ η Adriana αποκάλυψε πως τον εγκατέλειψε, επειδή την παραμελούσε.

Μπορεί, λοιπόν, το γνωστό μοντέλο όταν είχε έρθει στη χώρα μας να είχε μιλήσει για τον Christian και να είχε δηλώσει πως είναι καλά μαζί και ότι δεν την πειράζει που εκείνος λείπει πολύ από το σπίτι, η αλήθεια, όμως είναι άλλη… Καθώς όπως αποκάλυψε στο περιοδικό “Paris Match”, οι δυο τους είναι χωριστά εδώ και καιρό.
Να πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρώτος, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρέσβης της βελγο-ολλανδικής υποψηφιότητας για το μουντιάλ του 2018, Christian, σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL France, επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διάσταση.
Ενώ, η Adriana με τη σειρά της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Paris Match”, ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό τους και εξομολογήθηκε πως εκείνη έφυγε από το σπίτι. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε πως αποφάσισε να ανακοινώσει το χωρισμό της, επειδή τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλά δημοσιέυματα που την ήθελαν να απατά τον γνωστό ποδοσφαιριστή με διάφορους εραστές. “Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ποτέ δεν απάτησα τον Christian. Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες. Εγώ είμαι αυτή που έφυγε”, είπε και συνέχισε: “Από τη στιγμή που ο συζυγός μου σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άλλαξαν οι ρυθμοί της ζωής και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Είμαι 39 χρόνων και έχω ανάγκες, αλλά εκείνος δεν ήταν ποτέ εκεί. Δεν ζούσαμε σαν ζευγάρι. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις”.
Παράλληλα, η Adriana ανέφερε πως πέρασε με τον Christian 15 πολύ όμορφα χρόνια. “Από τη στιγμή που τον γνώρισα γοητεύτηκα με την προσωπικότητα, την καλοσύνη και το μυστήριο που έκρυβε. Στα μάτια μου ήταν ο πιο σημαντικός άνθρωπος και γι’ αυτόν εγκατέλειψα το Παρίσι και τον ακολούθησα. Δεν με ενδιέφερε που δεν πήγαινα στα castings και που έμενα μόνη τα Σαββατοκύριακα, που εκείνος ήταν με την ομάδα.
Όσον αφορά το θέμα της ζήλιας, το γνωστό μοντέλο ανέφερε πως ο Karembeu ήθελα να κάνουν πράγματα μαζί και δεν του άρεσε όταν έφευγε με τις φίλες της, αλλά αυτό δεν την ενοχλούσε, γιατί της άρεσε να μένει μαζί του και να τον περιποιείται. Όταν, όμως, εκείνος σταμάτησε το ποδόσφαιρο, άρχισε να ασχολείται με πάρα πολλά άλλα πράγματα. “Υπήρχαν στιγμές που έφευγε για 2 με 3 μήνες και δεν ήξερα τίποτα για εκείνον”, σημείωσε.
Τέλος, στην ερώτηση γιατί δεν έκαναν παιδί, η Αdriana αποκάλυψε πως ο Christiane είχε ήδη ένα παιδί και ήθελε να κάνει ένα ακόμη μαζί της, αλλά εκείνη φοβόταν πως το παιδί θα έκλεβε την αγάπη που ήθελε να δώσει στον άντρα της.

Δες τη συνέντευξη της Αντριάνας όταν είχε έλθει πριν ένα μήνα στη χώρα μας

Read More

And More