Αγνώριστη από τις αισθητικές επεμβάσεις η C. Bruni – Τι λέει στο TLIFE γνωστός πλαστικός χειρουργός

Σχεδόν αγνώριστη εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των εκλογών στη Γαλλία η Carla Bruni. Η αγαπημένη του Nicola Sarkozy φαινόταν πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, ενώ το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τις αισθητικές επεμβάσεις.
Μήπως τελικά η Carla Bruni το παράκανε με το Botox; Αυτό φαίνεται πως αναρωτήθηκε ο συντάκτης ενός δημοσιεύματος της “Daily Mail” και δεν έχει άδικο, αφού το πρόσωπό της ήταν ιδιαίτερα πρησμένο και παραμορφωμένο.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας που έγινε μανούλα πριν λίγο καιρό, φαίνεται πως προσπάθησε αρκετά για να βρει το ελιξήριο της νεότητας, αλλά όπως φαίνεται το παράκανε…

Το TLIFE επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό κ. Ευάγγελο Κεραμίδα, ο οποίος σχολίασε τις παρεμβάσεις και τις αλλαγές που έχει κάνει η Carla στο πρόσωπό της και οδήγησαν σε αυτήν την εμφάνιση.
Αν και είχε όμορφα ζυγωματικά, φαίνεται πώς θέλησε να τα τονίσει είτε με επέμβαση και χρήση ενθεμάτων, είτε με υαλουρονικό οξύ. Ενώ, είναι πολύ πιθανό να έχει κάνει τη γνωστή μέθοδο της λιπομεταφοράς, όπου μεταφέρει λίπος από κάποιο άλλο σημείο του σώματος στο χαρακτηριστικό του προσώπου που θέλει να τονίσει.
“Δυστυχώς η Carla Bruni είχε ένα πάρα πολύ όμορφο πρόσωπο, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα και την έχουμε δει σε πολλές φωτογραφήσεις. Παρόλο που είχε και πριν ζυγωματικά, τώρα βλέπουμε να τα έχει κάνει πιο έντονα είτε με υαλουρονικό, είτε με ενθέματα, είτε με λιπομεταφορά”, ανέφερε ο κ. Κεραμίδας.
Επίσης η Carla φαίνεται πως έχει κάνει πολύ botox σε όλο της το πρόσωπο με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να φορά μάσκα.
Στο υπόλοιπο πρόσωπο έχει κάνει πολύ botox και αν οι φωτογραφίες δεν έχουν περάσει από photoshop, ώστε να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά της, φαίνεται πως δεν υπάρχει καθόλου κίνηση. Από τα μάτια και πάνω, όλο το μέτωπό της φαίνεται σαν να έχει παγώσει και να μην μπορεί να κινηθεί. Και γύρω από τα μάτια στο πόδι της χήνας δεν υπάρχει κίνηση. Είναι σαν να φορά μια μάσκα και να μην μπορεί να κουνήσει τα μάτια και το στόμα της”, συμπληρώνει ο κ. Κεραμίδας.

Read More

And More