Candy cane eyeliner: έτσι θα βάψουμε τα μάτια μας τα χριστούγεννα(?)!

Μέχρι και πέρυσι τα Χριστούγεννα (ναι, έφτασαν σχεδόν!) είχα στο νου μου ότι το να κολλήσεις από ένα ζευγάρι τεχνητές βλεφαρίδες σε κάθε μάτι (btw εδώ θα δεις βήμα- βήμα πως γίνεται) είναι υπεραρκετό για να δώσεις τον απαιτούμενο glam χαρακτήρα στην εμφάνισή σου. Μέχρι που φέτος οι beauty bloggers και vloggers αποφάσισαν να το πάνε πολλααααααααααα βήματα παραπέρα και να μας συστήσουν στο candy cane eyeliner.

Για αρχή, τα candy cane είναι αυτά τα γλειφιτζούρια- μπαστουνάκι σε λευκό και κόκκινο. Αυτό το print, λοιπόν, το αντιγράφουν σύρριζα στο κινητό τους βλέφαρο. Πώς; Αρχικά με ένα λευκό υγρό eyeliner σχηματίζουν μια κλασική γραμμή κατά μήκος. Έπειτα, με ένα υγρό κόκκινο σχηματίζουν γραμμές με πλάγια διάθεση και πετυχαίνουν αυτό ακριβώς το εφέ.

Στην ερώτηση τώρα, πού θα βρω λευκό και κόκκινο eyeliner έχουμε την εξής πρόταση: χρησιμοποίησε το Liquid Eyeliner no 27 της Inglot ως λευκή βάση (€8.25) και με ένα κοφτό πινέλο και ένα κόκκινο υγρό κραγιόν κάνε τις κοφτές, πλάγιες γραμμές.

Βεβαίως, το συγκεκριμένο mini trend είναι αρκετά τολμηρό και άρα απευθύνεται και σε ένα αρκετά τολμηρό κοινό. Αν ανήκεις σε αυτό ή, γιατί όχι, αν απλώς θέλεις να χαζέψεις, δες παρακάτω…


Λοιπόν, θα το τολμήσεις;

Read More

And More