Αλέξης Τσίπρας – Μπέττυ Μπαζιάνα: Μαζί στη συναυλία αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο. Γνωστοί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες τίμησαν τη μνήμη του μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Δεκεμβρίου του 2019 ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.

Νέοι και παλιοί φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου, που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους, ένωσαν τις φωνές τους σ’ αυτή την ξεχωριστή συναυλία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στο νου όλων εκείνων που την παρακολούθησαν. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα. Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν μεγάλος θαυμαστής του Θάνου Μικρούτσικου και έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη συναυλία προς τιμήν του.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συγκίνησαν το πλήθος με τις ερμηνείες τους. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του όσο και το υπόλοιπο κοινό τους χάρισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τον Αλέξη Τσίπρα μαζί με την Μπέττυ Μπαζιάνα λίγο πριν μπουν στην Αίθουσα “Χρήστος Λαμπράκης”. H σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα όλων με το στιλ της επιλέγοντας total black look συνδυασμένο με μποτίνια στιλέτο και κατακόκκινο κραγιόν.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More