Αναβάλλεται το “Dancing” !

Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν ! Ναι, ούτε το γεφύρι της Αρτας να ήταν το “Dancing with the stars”… Εδώ και περίπου τρεις μήνες όλος ο ΑΝΤ1 τρέχει για να το ετοιμάσει και ακόμα ; Δεν τα έχει καταφέρει !

Οπως ίσως να έχετε καταλάβει ,ήδη, το μεγαλύτερο πρόβλημα όλο αυτό τον καιρό για τους Αντεννικούς ήταν και είναι η επιλογή των προσώπων που θα θελήσουν να μας πουν… “χορεύετε ;”. Βλέπετε, πιστεύουν πως μετά το “Dancing 1”, ο πήχης έχει ανέβει πολύ και η προσδοκία του κόσμου – έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται…- είναι τόσο μεγάλη, που τους έχει αναγκάσει να προσπαθούν να βρουν πραγματικά λαμπερά ονόματα, τα οποία να τους πουν το πολυπόθητο “να锨.

Γι ΄αυτό ,λοιπόν, οι συζητήσεις και οι επαφές που γίνονται διαρκούν μία αιωνιότητα και μία μέρα και δεν λένε να τελειώσουν. Ετσι, αν κάνατε όρεξη να δείτε την πρεμιέρα του “Dancing” στις 13 του μήνα, συγνώμη αλλά θα σας απογοητεύσω. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα αναβάλλεται…

Και αυτό γιατί ; Γιατί πρώτον λέει ακόμα δεν είναι έτοιμη η… λίστα των συμμετεχόντων (γράψε – σβήσε, γράψε – σβήσε έναν τόνο μολύβι έχουν καταναλώσει…) και δεύτερον όσα πρόσωπα είπαν το “ναι” θεωρούν πως έχουν μπροστά τους λίγο χρόνο για να προετοιμαστούν – έχουμε και το τριήμερο στην μέση – με αποτέλεσμα να ζητήσουν απο το κανάλι παράταση χρόνου.

Ετσι, μετά από την μεσημεριανή σύσκεψη που έγινε στο Μαρούσι, αποφασίστηκε το “Dancing” να κάνει πρεμιέρα στις 20 του μήνα και μοιραία για τις 21 μετατίθεται και η πρεμιέρα της Ευγενίας Μανωλίδου με το “Dancing with the stars, daily” !

Read More

And More