4 ολοκαίνουρια serum για κάθε ανάγκη από την Apivita! Βρες το δικό σου!

Υπάρχει serum στο ντουλάπι του μπάνιου σου; Θέλω να πιστεύω πως ναι! Γιατί το serum είναι για την ομορφιάς μας ότι και τα trainers για την γκαρνταρόμπα μας: το μέσο για να μας κρατήσουν λαμπερές, ενυδατωμένες, απαλαγμένες από κάθε ίχνος ρυτίδας και με απόλυτα σφριγηλό δέρμα! ΄Ολα αυτά μαζί ή το καθένα ξεχωριστά!

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα serum τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Γιατί, μόλις, κυκλοφόρησαν στην αγορά τέσσερα ολοκαίνουρια και φυσικά serum από την Apivita! Ένα για κάθε ανάγκη! Εσύ απλώς διάλεξε τι σε απασχολεί σε σχέση με την επιδερμίδα σου κι εμείς θα σου προτείνουμε αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/13_12/NATURAL-SERUM.jpg.jpg

Το δέρμα μου είναι ξηρό και αφυδατωμένο! Θέλω ενυδάτωση!
Δοκίμασε το natural serum ενυδάτωσης με βιοδραστική αλόη και υαλουρονικό οξύ, για ενυδάτωση σε βάθος και αύξηση της υγρασία της επιδερμίδας κατά 63%.

Το δέρμα μου είναι θαμπό και κουρασμένο! Θέλω λάμψη!
Αν επιθυμείς λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα επίλεξε το natural serum λάμψης. Το μύρτιλο και η σταθερή μορφή βιταμίνης C μειώνουν τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν το μικρο-ανάγλυφο του προσώπου και χαρίζουν ξεκούραστη όψη.

Το δέρμα μου έχει ρυτίδες! Θέλω να απαλλαγώ!
Το natural serum κατά των ρυτίδων ενεργοποιεί όλους τους μηχανισμούς αντιμετώπισης και πρόληψης τους. Χάρη στη βιοδιαθέσιμη ρεσβερατρόλη και τη βιταμίνη Ε μειώνει το βάθος των ρυτίδων έως και 70% αυξάνοντας τη ζωτικότητα των κυττάρων.

Το δέρμα μου έχει χαλαρώσει! Θέλω σύσφιξη!
Για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα το natural serum σύσφιγξης είναι η κατάλληλη επιλογή. Με βασιλικό πολτό και βιταμίνη Α ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας εφέ lifting.

Bonus tip: γιατί να αποκτήσεις όλα τα serum!
Αν θέλεις να έχεις όλα τα παραπάνω να μια καλή συμβουλή: επένδυσε σε όλα τα serum και χρησιμοποίησέ τα εναλάξ έτσι ώστε να καλύψεις ταυτόχρονα κάθε σου ανάγκη!

Read More

And More