Αποκλειστικό: Η μυστική διαθήκη της Νανάς Καραγιάννη – Ο κληρονόμος και τα χιλιάδες ευρώ!

Το TLIFE  φέρνει σήμερα στο φως πληροφορίες για την άγνωστη διαθήκη της αγαπημένης δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη, που έφυγε μετά από πολύχρονη μάχη με τη νευρική ανορεξία, τον Ιούνιο του 2017.

Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός με χιλιάδες ευρώ, και δυο σπίτια που η Νανά Καραγιάννη έχει κληροδοτήσει με τη διαθήκη της σε άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.

Το γεγονός προκαλεί μεγάλη εντύπωση καθώς, όπως είχε γίνει γνωστό από το στενό φιλικό της περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια η Νανά Καραγιάννη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, επισκεπτόταν το σπίτι του ηθοποιού σχεδόν καθημερινά, όπου έπαιρνε φαγητό, το οποίο μοίραζε και σε άλλους ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου,  η δημοσιογράφος και φίλη της Νανάς, Αφροδίτη Υψηλάντη, δεν είχε χρήματα ούτε για τα φάρμακά της…

Η διαθήκη της Νανάς είναι σύμφωνα με πληροφορίες χειρόγραφη. Όταν η Νανά έφυγε, ο κληρονόμος με έκπληξη δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο και ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της. Έμεινε άναυδος όταν η τράπεζα μετά από μήνες τον ενημέρωσε για το χρηματικό ποσό που είχε κληρονομήσει! Όπως όλοι μας, έτσι κι εκείνος, γνώριζε τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε η δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια, καθώς τη στήριζε στις δυσκολίες της. Έχει ήδη,σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TLIFE, γίνει αποδοχή της κληρονομιάς.

Θα είχε σίγουρα ενδιαφέρον να μάθουμε το περιεχόμενο της διαθήκης και τις σκέψεις της Νανάς Καραγιάννη, που μέχρι το τέλος της ζωής της αναζητούσε με πάθος το ενδιαφέρον και την ανιδιοτελή αγάπη…

 

Read More

And More