Πώς να φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες στις γιορτές όπως οι stars!

Ερώτηση: έχεις φορέσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες; Αν η απάντησή σου είναι όχι σε αυτό το post έχω βαλθεί να σου αλλάξω γνώμη. Κι έχω ένα επιχείρημα: αν δεν το κάνεις τώρα στις γιορτές τότε… πότε; Κι έχω κι ένα δεύτερο επιχείρημα: οι διάσημες που βλέπεις στις photo από τα red carpet events με εκείνα τα υπέροχα μακιγιάζ φοράνε οοοοοοολες τους ψεύτικες βλεφαρίδες! Και τώρα είναι η στιγμή να στρώσεις το δικό σου κόκκινο χαλί και να κάνεις κάτι μικρό που θα σου αλλάξει την εμφάνιση και θα σου φτιάξει την διάθεση.

Επειδή, όμως, εκεί έξω υπάρχουν εκατοντάδες ψεύτικες βλεφαρίδες, εμπνευστήκαμε από τις παρακάτω stars και σου προτείνουμε τις αντίστοιχες! Απλώς επίλεξε το στιλ σου!

Για αποτέλεσμα που μοιάζει σχεδόν φυσικό

Η Kim Kardashian αγαπά τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια. Έτσι, οι φυσικές της βλεφαρίδες αποκτούν πυκνότητα και όγκο ενώ ένα ακόμη πλεονέκτημα αυτού του τύπου των βλεφαρίδων είναι ότι μπορείς να τα τοποθετήσεις σε όποιο σημείο θέλεις. Π.χ. μόνο στην εξωτερική γωνία ώστε να δώσεις γατίσιο αποτέλεσμα. Σου προτείνουμε τις Eyelashes 24 της Inglot.
Κάνε κλικ εδώ και δες βήμα και βήμα πώς μπορείς να τοποθετήσεις βλεφαρίδες τουφάκια.

Για όγκο και πυκνότητα

Η Eva Longoria αγαπά το δραματικό effect που δίνει στο βλέμμα της οι ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ σπάνια την έχουμε δει χωρίς αυτές. Το no12 της MAC μπορεί να σου εξασφαλίσει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα!

Για γιορτινό αποτέλεσμα

Το έχουμε ξαναπεί: τα Χριστούγεννα θέλουν λάμψη! Η Katy Perry αγαπά τις χρωματιστές βλεφαρίδες αλλά κι εκείνες με το glitter. Στα Sephora θα βρεις τέτοιες που έχουν glitter στην βάση τους.

Για τις τολμηρές

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες φοριούνται πολύ και στο δικό μας Dancing With The Star. Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου η οποία επιμελείται το look της Ντορέτας Παπαδημητρίου τις χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Αν θέλεις να τολμήσεις ένα αντίστοιχο τολμηρό, θεατρικό και μυστηριώδες αποτέλεσμα, οι βλεφαρίδες που χρησιμοποιήθηκαν εδώ είναι no 64 της Inglot.

Για τις trend setters

Αν δεν φοβάσαι τις εκκεντρικές εμφανίσεις υπάρχει και η ακραία λύση. Η Lady Gaga μπορεί να μην είναι καθόλου το στιλ μου, αλλά που ξέρεις. Εσύ που διαβάζεις τώρα μπορεί να θες να μάθεις ποιες βλεφαρίδες φοράει εδώ. No 54 της Inglot.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τις ψεύτικες βλεφαρίδες!
– Ψεύτικες βλεφαρίδες θα βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ.
– Όταν απλώνεις την κόλα για να κολήσουν οι βλεφαρίδες σου ίσως μείνει λευκός “λεκές”. Μην ανησυχείς! Όταν στεγνώνει η κόλα γίνεται αόρατη!
– Ένα καλό trick για να μην φαίνεται η γραμμή ένωσης των ψεύτικων με τις φυσικές σου βλεφαρίδες αφού κολλήσεις, πέρασε από πάνω μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.
– Τοποθέτησε μάσκαρα για να ενώσεις φυσικές και ψεύτικες βλεφαρίδες.
– Μπορείς να κόψεις τις βλεφαρίδες σου και να τις τοποθετήσεις από το μέσο του κινητού βλεφάρου και προς τα έξω. Έτσι θα έχεις αποκτήσει γατίσιο βλέμμα.
– Το βράδυ, επιστρέφοντας σπίτι μπορείς να τραβήξεις προσεκτικά τις ψεύτικες βλεφαρίδες, να τις αποθηκεύσεις σε ένα κουτάκι (εγώ τις έχω σε κουτάκι από καραμέλες!) και να τις φορέσεις την επόμενη φορά.
– Για να δεις πώς μπορείς να κολλήσεις ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες κάνε κλικ εδώ.
– Βαριέσαι την διαδικασία βάλε- βγάλε; Μάθε εδώ τα πάντα για τις μόνιμες βλεφαρίδες!

Θέλεις να δεις κι άλλες ψεύτικες βλεφαρίδες; Πάτησε play στο παρακάτω video!

And More