Αυτά είναι τ’ αστέρια που θα χορέψουν στο “Dancing 3” !

Τρέχουν και δεν φτάνουν αυτή την εποχή οι Αντεννικοί ! Τρέχουν και δεν φτάνουν, μιας και δύο από τα πιο επιτυχημένα τους πρότζεκτ ετοιμάζονται τον Μάρτιο να κάνουν πρεμιέρα και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι ακόμα πολλές. Φυσικά τα δύο αυτά πρότζεκτ δεν είναι άλλα από το “Dancng with the stars” και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Οσο αφορά στο “Dancing”, η προετοιμασία του βρίσκεται πια σε τελικό στάδιο. Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται στο κανάλι οι τελευταίες επαφές με τους εγχώριους σταρ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το… σαφάρι της αναζήτησης των νέων, φιλόδοξων χορευτών που για το χατίρι της τηλεθέασης θα ιδρώσουν στο παρκέ, ενώ σύμφωνα και με την αποκλειστική πληροφορία που είχαμε χθες, έκλεισε επίσης και το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση των backstage του σόου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιανό.

Αυτό που μένει ακόμα ανοιχτό είναι το θέμα της κριτικής επιτροπής, μιας και η διοίκηση του καναλιού δεν έχει καταλήξει ακόμα στο ποιο θα είναι εκείνο το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ερρικα Πρεζεράκου. Σύμφωνα πάντως με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “ΤLIfe”, ο στόχος των Αντεννικών είναι, το πρόσωπο αυτό να έχει ιδιαίτερη λάμψη και να είναι πρόσωπο – έκπληξη, όπως ήταν για παράδειγμα και η επιλογή της Ελενας Παπαρίζου στο “Dancing on ice” !

Τώρα, ποιοι είναι οι εγχώριοι σταρ που τα βρήκαν με το κανάλι, έδωσαν τα χέρια και ετοιμάζονται για τις πρώτες πρόβες ; Ελενα Παπαβασιλείου, Αντζελα Δημητρίου, Δούκισσα Νομικού, Βασίλης Τσιλιβίκας, Νέλλη Γκίνη, Νικολέτα Ράλλη, Σπύρος Σούλης, Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Τσαλίκης.

Τα συγκεκριμένα ονόματα είναι εννέα, ενώ για να ολοκληρωθεί η φετινή dream-team του “Dancing”, μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος, θα πρέπει να έχει καταλήξει και στην επιλογή ακόμα πέντε ονομάτων, μιας και τα ζευγάρια που θα δούμε να διαγωνίζονται κάθε Κυριακή στους δέκτες μας, θα είναι 14, ενώ τα live θα φτάσουν τα 13.

Τέλος, η πιο πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα του “Dancing 3”, θεωρείται είτε η Κυριακή 16 Μαρτίου, είτε η Κυριακή 25 Μαρτίου.

Read More

And More