Αν έχεις λατρεία στα Chubby της Clinique αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει!

Αν έχεις λατρεία στα Chubby της Clinique, εκείνα τα προϊόντα χειλιών με την ενυδατική δράση και το ελαφρύ χρώμα, αυτό το νέο θα το λατρέψεις. Ξέχασέ το! Αυτό το νέο θα το λατρέψεις έτσι κι αλλιώς, αρκεί να έχεις πάει νηπιαγωγείο!

Η Clinique συνεργάζεται με την Crayola και αυτό που προκύπτει είναι μια σειρά από υπερτέλεια, ολοκαίνουρια χρώματα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούσαμε κάποτε για να ζωγραφίσουμε (!), τα οποία είναι τόσο υπερτέλεια που τα θέλεις όλα!

Και για το φρεσκάρισμα της μνήμης σου, αν δηλαδή έχουν περάσει χροοοοοοοοοοοοονια από τότε και δεν πολυθυμάσαι, δες παρακάτω…

Και το πιο σημαντικό part είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από την ένωση αυτή, το οποίο ετοιμάσου να λατρέψεις!

Think Brick Red, Fuzzy Wuzzy, Tickle Me Pink και Mango Tango είναι οι πιο χαρακτηριστικές αποχρώσεις. Αλλά το καλύτερο part είναι ότι τα ολοκαίνουρια Chubby θυμίζουν πολύ τους μαρμαδόρους Crayola από την συσκευασία τους κιόλας!

Στην συλλογή θα βρεις και κάποια limited edition packaging όπως αυτό που βλέπεις παραπάνω. Και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμη info για το πότε και αν θα έρθουν στην Ελλάδα, μπορείς να τα βρεις ήδη online στην επίσημη σελίδα της Clinique, δηλαδή εδώ.

Read More

And More