Backstage από τη φωτογράφιση του Ν. Βέρτη!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση του Νίκου Βέρτη για τις ανάγκες της αφίσας του «Fantasia» που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Απριλίου.
Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο Γιώργος Καπλανίδης και το styling επιμελήθηκε ο Ηλίας Μιχαλόλιας. Ο Νίκος Βέρτης συνεπής και συνεργάσιμος ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του φωτογράφου και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό μπροστά στο φωτογραφικό φακό.
Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας σε συμμαχία με τα υπέροχα χρώματα του ουρανού και την λάμψη του ηλιοβασιλέματος έστησαν ένα μοναδικό σκηνικό στον εξωτερικό χώρο του ViveMar. Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τα μεσάνυχτα ο Νίκος Βέρτης και οι συντελεστές της φωτογράφισης συνεργάστηκαν άψογα έτσι ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει δυναμικά και υποδέχεται το καλοκαίρι στο πλήρως ανανεωμένο και διαμορφωμένο «Fantasia». Ένα ραντεβού που οι αγαπημένοι του φίλοι περιμένουν με ανυπομονησία, για να ζήσουν ξανά ακόμα πιο δυνατές βραδιές μαζί του, κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή.

Δες φωτογραφίες


Δες και το αποτέλεσμα

Read More

And More