Brad Pitt – Jennifer Aniston:  Η συνάντησή τους στα SAG Awards προκάλεσε πανικό! [pic,video]

Αυτή ήταν σίγουρα η συνάντηση που όλοι οι θαυμαστές τους περίμεναν. 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους (και παρόλο που και οι δυο ισχυρίζονταν πάντα πως έχουν καλές σχέσεις) ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί μπροστά στις κάμερες. Το πρώην ζευγάρι, που μετά το διαζύγιο προχώρησε σε επόμενο γάμο και… χώρισε έκανε ένα reunion το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες και τα social media πήραν «φωτιά».

Ο Brad Pitt που βραβεύτηκε με το SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Upon A Time in Hollywood» αστειεύτηκε στη σκηνή για την εργένικη πια ζωή του (μετά και το διαζύγιο με την Angelina Jolie), ενώ στο κοινό βρισκόταν η επίσης πρώην σύζυγός του Jennifer Aniston που δεν σταμάτησε να τον κοιτά με νοσταλγία και θαυμασμό.

Λίγο αργότερα όμως, στη σκηνή βρέθηκε και εκείνη, για να βραβευτεί για το «The Morning Show» από την Apple TV+, με τον Brad Pitt να την κοιτά από το μόνιτορ στα παρασκήνια του Shrine Auditorium και να λέει χαρακτηριστικά «wow».

Στα επόμενα λεπτά, Brad Pitt και Jennifer Aniston συναντιούνται τετ α τετ και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι αρκετά ερωτική. Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τρυφερά αγγίγματα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που ήταν παντρεμένο από το 2000 ως το 2005 όπως καταλαβαίνεις προκάλεσαν πανικό και δεκάδες σχόλια στα Social media.

Φωτογραφία: Getty Images

 

Read More

And More