Η Salma Hayek είναι εντελώς αμακιγιάριστη για την νέα της ταινία και να τη έχει να πει!

Δεν πολυβάφομαι. Αλλά το να κυκλοφορήσω στον έξω κόσμο χωρίς την αγαπημένη μου αντηλιακή με χρώμα μου δημιουργεί τεράστια ανασφάλεια και όταν για τις ανάγκες αυτού του βίντεο χρειάστηκε να το κάνω είχα εξαφανιστεί από προσώπου γης και δεν σήκωνα τηλέφωνα για περίπου μια εβδομάδα!

Φαντάσου τώρα αν όλο αυτό έπρεπε να το κάνω- κάνεις για την μεγάλη οθόνη που όλα είναι επί 100 (μεγααααααααααλη οθόνη) όπως το έκανε η Salma Hayek για τις ανάγκες της νέας της ταινίας με τίτλο Beatriz at Dinner στην οποία υποδύεται μια ολιστική θεραπεύτρια.

Η Salma Hayek πήγε καλεσμένη στο Good Morning America όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς ένιωσε γι’αυτή την bare face εμπειρία της:”Ήταν υπέροχη εμπειρία! Υπήρχε μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας και δεν περίμενα να δείχνω καλή. Έπρεπε να υποδυθώ μια όμορφη γυναίκα η οποία ήταν όμορφη από μέσα της” και συνέχισε: “Αυτός ο ρόλος είναι πραγματικά πολύ ελκυστικός! Αυτή η γυναίκα σε κάνει να βλέπεις πραγματικά την εσωτερική ομορφιά και να μην σε νοιάζει κάτι άλλο! Μου έκανε πολύ καλό ότι δεν έπρεπε να ανησυχώ για το μακιγιάζ και τα μαλλιά και πως έπρεπε να κάνω focus μόνο στο ρόλο. Συν ότι μπορούσα να κοιμηθώ παραπάνω!”.

Congrats στην Salma Hayek για την αυτοπεποίθησή της και που μας θύμισε ότι το real beauty κρύβεται και στην αμακιγιάριστη επιδερμίδα και στην εσωτερική ομορφια (αυτό το κλισέ που δεν θα βαρεθώ να σου υπενθυμίζω ξανά και ξανά). Bottom line: τι να κάνεις το τέλειο πρόσωπο και τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά αν δεν ξέρεις τι σημαίνει ευγένεια, καλοσύνη και άλλες όμορφες έννοιες;

Read More

And More