D. Moore: Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ashton Kutcher και τον θέλει πίσω!

Ξεκούραστη και ανανεωμένη βγήκε η Demi Moore από το κέντρο αποκατάστασης! Όλα έδειχναν πως η δύσκολη φάση στη ζωή της τελείωσε… Φαίνεται όμως πως η Demi δεν μπορεί να ηρεμήσει αφού σκέφτεται ακόμα τον πρώην σύζυγό της και κάνει ό,τι μπορεί για να τον κερδίσει πίσω.

Ο χωρισμός της από τον Ashton Kutcher άλλωστε ήταν και ο λόγος που η ηθοποιός έχασε μέσα σε μικρό χρονικό απότομα βάρος και τελικά κατέρρευσε! Οι φίλοι της ανησυχούν πως κάτι παρόμοιο θα ξανασυμβεί αφού οι βλέψεις της είναι να τα ξαναβρεί με τον Ashton.

“H Demi προφανώς και δεν τον έχει ξεπεράσει. Η διάθεσή της επηρεάζεται κυρίως από εκείνον και το πόσο δεκτικός είναι στα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά της. Αν αργήσει να της απαντήσει ή φαίνεται απόμακρος μέσα από το μήνυμα την φρικάρει. Αν και δεν το παραδέχεται είναι ακόμα ξετρελαμένη μαζί του και είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλει πίσω”, αποκαλύπτει φίλη της στο περιοδικό Grazia.

Η ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχει γνώση για την φερόμενη ως νέα αγαπημένη του πρώην συντρόφου της. Την περίοδο που κυκλοφορούσαν οι φωτογραφίες εκείνη ήταν στο κέντρο αποκατάστασης και είχε επικοινωνία με τον Ashton πράγμα που την έκανε να ανυπομονεί να τον δει! Η Demi δεν μπορεί να δεχτεί ότι εκείνος προχωράει τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα…

Read More

And More