Δ. Νομικού: “Είμαι ερωτευμένη και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος!”

Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό “ΟΚ” για το αν κατέβηκε στο Σύνταγμα, για το αν στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει βάζει τραγούδια του Χρήστου Χολίδη, για ποιο λόγο δεν παραδέχεται την σχέση της, για το αν είναι ερωτευμένη, αλλά και για τον γάμο!
Η όμορφη Δούκισσα παραδέχτηκε ότι κατέβηκε μία φορά στο Σύνταγμα: “Ναι το έκανα μία φορά, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το αναφέρω, γιατί πολλοί μπορεί να το παρεξηγήσουν. Είμαι κι εγώ αγανακτισμένη, είμαι απόλυτα σύμφωνη με αυτό που γίνεται και εύχομαι να εισακουστούν οι φωνές όλων μας και τελικά να βρεθεί λύση.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει δήλωσε ότι παίζει τραγούδια του Χρήστου Χολίδη: “Φυσικά. Ο σταθμός έχει στο play list του όλα τα ελληνικά hit οπότε σαφέστατα έχουν παίξει και στο δικό μου δίωρο τραγούδια του Χρήστου Χολίδη γιατί έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες.”
Στην ερώτηση για ποιο λόγο δεν παραδέχεται την σχέση της με τον Χ. Χολίδη είπε: “Ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να βγω και να βροντοφωνάξω ότι είμαι ερωτευμένη και να πω ότι ο αγαπημένος μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Προτιμώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα ακόμα και αν αυτό συχνά με εγκλωβίζει. Ποτέ δεν είπα ψέμματα όταν με ρώτησαν αν είμαι ερωτευμένη, αλλά δεν πρόκειται να διατυμπανίσω την σχέση μου.”


Το μοντέλο-παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη: “Νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και γεμάτη μέσα μου και αυτό το ονομάζω έρωτα. Άρα ναι είμαι ερωτευμένη. Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος. Τώρα που το ξαναζώ, γιατί είχα καιρό να νιώσω ερωτευμένη, βλέπω ότι η διάθεσή μου αλλάζει, έχω πολύ όρεξη και κέφι και βλέπω τα πάντα πιο αισιόδοξα.”


Τέλος για τον γάμο είπε: “Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη και αγαπημένη για μένα ο γάμος είναι κάτι ιερό. Από κει και πέρα επειδή στον έρωτα μου αρέσει να αφήνομαι, δεν αποκλείω καθόλου, αν το νιώσω να παντρευτώ απρογραμμάτιστα. Μπορεί να πάρω δηλαδή τον καλό μου και να πάμε σε ένα ερημονήσι να παντρευτούμε!

Read More

And More