Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα της ταινίας των Τότσικα – Αυγουστίδη! Δες ποιοι πήγαν

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Λάγιας Γιούργου “Κόκκινος Ουρανός” με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Ορφέα Αυγουστίδη και Pihla Viitala, που διοργάνωσε η Audio Visual το βράδυ της Δευτέρας, 4 Απριλίου τα είχε όλα: λάμψη και επισημότητα, μαζί με απλότητα και χαλαρή διάθεση.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της ταινίας, αλλά και πολλοί τυχεροί θεατές που κέρδισαν προσκλήσεις, γέμισαν τις τρεις αίθουσες στα Village Cinemas στο The Mall Athens και παρακολούθησαν στη μεγάλη οθόνη τους τρεις ήρωες τις ταινίας να μπλέκουν σε ερωτικές περιπέτειες κάτω από τον κατακόκκινο ουρανό της Νότιας Κρήτης.
Από νωρίς βρέθηκαν στο σινεμά οι πρωταγωνιστές της ταινίας Αποστόλης Τότσικας, Ορφέας Αυγουστίδης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Λαέρτης Βασιλείου και Altin Huta.
Το “παρών” έδωσαν η Μιμή Ντενίση, ο Ντίνος Αυγουστίδης, η Μαρία Τζομπανάκη, ο Γιάννης Τότσικας, ο Νίκος Γεωργάκης, η Ευγενία Κάπλαν, η Μαρίνα Καλογήρου, η Τζένη Μπότση, oι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Η γενιά των 592 ευρώ” Δημήτρης Μακαλιάς, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Άνδρη Θεοδότου και Θοδωρής Αντωνιάδης, ο Νίκος Περάκης, ο Τάσος Μπουλμέτης, ο Δημήτρης Αθανίτης, ο Κωνσταντίνος Γιάνναρης, η Ρέα Τουτουντζή, ο Σπύρος Σούλης, η Σίσσυ Φειδά, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και άλλοι.
Μετά την προβολή ακολούθησε πάρτι στο All Day Bar όπου όλοι οι καλεσμένοι συζήτησαν την ταινία με …κρητική διάθεση και άφθονες τσικουδιές!
Λίγα λόγια για την ταινία:
Ο Άρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και ο Στέλιος (Αποστόλης Τότσικας), δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί σα χαρακτήρες, οι δυο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Κόρντοβα (Pihla Viitala).

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου από την Audio Visual.

Δες φωτογραφίες:


Μιμή Ντενίση


Τζένη Μπότση


Οι πρωταγωνιστές της ταινίας Αποστόλης Τότσικας, Ορφέας Αυγουστίδης, Ευσταθία Τσαπαρέλη

Ρέα Τουτουνζή


Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ


Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γενιά των 592 ευρώ”!


Μαρία Τσομπανάκη

Read More

And More