Δημήτρης Θεοδωρίδης: Στην Ψαρού με τον μικρό Σάββα ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα δυο αγγελούδια του, τον μικρό Σάββα και την κόρη του Αναστασία. Αυτές τις μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε σε παραλία της Μυκόνου μαζί με τον μικρό του μπόμπιρα.

Μια μέρα μετά τα γενέθλιά του και το πάρτυ έκπληξη που του ετοίμασε η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πήρε τον μικρό Σάββα και μπαμπάς με γιο βρέθηκαν μαζί στην παραλία της Ψαρούς. Δίπλα στο πολυτελές ξενοδοχείο KENSHŌ Psarou Boutique Hotel, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα και τα παιχνίδια στην παραλία δεν είχαν τέλος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παραλία, ο μικρός Σάββας φορούσε φυσικά ρουχαλάκια και καπέλο με αντηλιακή προστασία για τον ήλιο καθώς τις τελευταίες μέρες οι θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

 

Όσο για το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής Showbiz… όπως καταλαβαίνεις βρίσκεται και φέτος στο αγαπημένο του νησί… την όμορφη Μύκονο. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού, όταν ήταν ακόμη ζευγάρι πέρασαν το πρώτο καλοκαίρι τους στη Μύκονο και από τότε δεν την αποχωρίζονται. Εκεί βρέθηκαν για να κάνουν το γάμο τους στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του Δημήτρη Θεοδωρίδη στο νησί και τώρα οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων μαζί με τα δυο μωρά τους!

 

Read More

And More