Donald & Melania Trump: Μας παρουσιάζουν το “παλατάκι” τους στο Palm Beach! Δες φωτογραφίες

Ο γνωστός επιχειρηματίας Donald Trump που αυτήν την περίοδο εξετάζει σημαντικά το ενδεχόμενο να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής και η αγαπημένη του σύζυγός Melanie, άνοιξαν τις πόρτες της έπαυλής του στο Palm Beach, το σπίτι στο οποίο παντρεύτηκαν το 2005.

Το γνωστό ζευγάρι που βιώνει τη απόλυτη ευτυχία μαζί με το 5χρονο αγοράκι τους τον Barron, προσπαθεί παρά το απαιτιτικό του πρόγραμμα να περνά λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο πολυτελέστατο σπίτι του, αλλά και να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες.

Η οικογένεια άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο φωτογραφικό φακό του “HELLO!” και παρουσίασε το παραθαλάσσσιο θέρετρο που αποτελεί το ησυχαστήριό τους.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό, η Melania αποκάλυψε πως η σχέση της με τον σύζυγό της δεν έχει αλλάξει από τη στιγμή που γενήθηκε ο γιος τους, ενώ η ίδια στηρίζει απόλυτα την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές. “Είναι πολύ παθιασμένος με τη χώρα του, οποότε σκέφτεται πολύ σοβαρά την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Αμερικής. Ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει θα είμαι στο πλευρό του. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας, καθώς αυτό που συζητάμε είναι απλώς μια σκέψη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σχέση τους η ίδια σημείωσε: “Δεν νομίζω πως έχει αλλάξει η σχέση μου με τον Donald! Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το πρόγραμμά μας από τότε που γεννήθηκε ο Barron. Αγαπιόμαστε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον”.

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More