Δράστης της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου… ο ίδιος του ο αδελφός!

Τον 20χρονο βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι οι γονείς του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Αναμένονται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Ν. Φάληρο ήταν ο ίδιος του ο αδελφός.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν στρέψει την προσοχή τους στο άμεσο περιβάλλον του 20χρονου όμως κανείς δεν περίμενε πως ο ίδιος του ο αδελφός θα ήταν εκείνος που τον δολοφόνησε άγρια μέσα στην κρεβατοκάμαρά του, πλάι στο δωμάτιο των γονιών και των αδελφών τους.

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη αλλά είναι χτυπημένος και στο πρόσωπο. Αυτό είχε προκαλέσει τεράστια ερωτήματα πως μία τέτοια σφαγή δεν έγινε αντιληπτή από τους γονείς και τα τέσσερα από τα 5 αδέλφια του θύματος που όλοι βρίσκονταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν. Ο 26χρονος αδελφοκτόνος ψέλλισε ως δικαιολογία για το φρικτό έγκλημα το γεγονός, όπως είπε, ότι ο αδελφός του ζητούσε διαρκώς χρήματα και πως οι γονείς τους ήταν φτωχοί και δεν μπορούσαν να του τα δώσουν.

Το πτώμα βρήκαν οι γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Το παιδί έμενε με τον πατέρα του αιγυπτιακής καταγωγής και τη μητέρα του ελληνικής στην οδό Κανελλοπούλου, όπου έγινε το έγκλημα.

Read More

And More