Nature Moments: γιατί η ζωή στη φύση είναι πολύ καλύτερη από τη ζωή στο γραφείο! Και για τα μαλλιά σου!

Η ζωή στο γραφείο: άγχος, deadline, φαγητό στο πόδι κάποιες φορές κακή διάθεση, θαμπή όψη.
Η ζωή στη φύση τα Σαββατοκύριακα: χαρά, καλή διάθεση, γέλια, λαμπερά μαλλιά.

Σκέψου ότι με τον τρόπο που αντιδράς εσύ, σε μια τέτοια καθημερινότητα (VS ένα αντίστοιχο Σαββαοκύριακο) αντιδρούν τα μαλλιά σου. Με την διαφορά, μόνο, ότι ενώ δεν έχεις την πολυτέλεια να πηγαίνεις καθημερινά στη φύση, πλέον μπορείς να φέρεις τα ευεργετικά οφέλη της φύσης στα μαλλιά σου. Κάθε μέρα. Σε κάθε λούσιμο!

Nature Moments από την Schwarzkopf!
O Schwarzkopf μόλις λάνσαρε μια σειρά απόλυτα φυσική, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα. Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, φέρει το όνομα Nature Moments κι εδώ θα βρεις εκείνο το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο σου και θα κάνει τα μαλλιά σου να ξανανιώσουν!

Πιο αναλυτικά…


1. Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού και Έλαιο Σύκου για δύναμη και θρέψη
2. Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα για όγκο και πυκνότητα
3. Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου για προστασία χρώματος και λάμψη

4. Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia για επανόρθωση και ενυδάτωση
5. Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι ελιάς και Αλόη κατά της ψαλίδας
Το Honey Elixir & Barbary Fig Oil με Ελιξίριο Μελιού & Έλαιο Σύκου, περιέχει συστατικά, τα οποία επιδρούν ευεργετικά στα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά και ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας. Η έντονα περιποιητική σύνθεση του Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera με Λάδι Ελιάς και η Αλόη, είναι σχεδιασμένη για απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Μειώνει το σπάσιμο της τρίχας και βοηθά στην πρόληψη δημιουργία ψαλίδας. Το Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil με Έλαια Argan και Macadamia, επανορθώνει βαθιά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει την τρίχα από το εσωτερικό τους. Το Succulent Raspberry & Sunflower Oil με Βατόμουρο και Έλαιο Ηλιοτροπίου, χαρίζει λάμψη και προστασία χρώματος στα βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Τέλος, η ελαφριά σύνθεσή του Provence Herbs & Lavender με Βότανα και Λεβάντα είναι σχεδιασμένη για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο. Καθαρίζει χωρίς να βαραίνει και κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά, με όγκο από τις ρίζες ως τις άκρες.

ΚΑΝ’ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!

Για να νιώσεις την απόλυτη εμπειρία και να δεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή όπως η πρώτη μέρα της άνοιξης συμπλήρωσε τα στοιχεία τους στην φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Έξι τυχερές θα κερδίσουν μια ολοκληρωμένη σειρά Honey Elixir & Barbary Fig Oil ή μια ολοκληρωμένη σειρά Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera.

Δες τα μαλλιά σου να ξαναζωντανεύουν με την νέα σειρά Nature Moments από τον Schwarzkopf!

Read More

And More