Triple Strong! Ολοκαίνουρια θεραπεία για νύχια που σπάνε!

Ποιο είναι το προϊόν ομορφιάς που υπάρχει πάντα στην τσάντα σου; Αν όπως εγώ έτσι κι εσύ δεν αποχωρίζεσαι ποτέ τη λίμα σου αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: είτε έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο είτε αντιμετωπίζεις εκείνη την ενοχλητική κατάσταση κατά την οποία τα νύχια σου καθημερινά σπάνε.

Αν ισχύει το πρώτο πρέπει οπωσδήποτε να βρεις ένα (άλλο!) hobby. Αν ισχύει το δεύτερο, σου βρήκα ένα νέο και πολλά υποσχόμενο προϊόν. Πρόκειται για το Triple Strong της Sally Hansen που βοηθά τα σπασμένα και αδύναμα νύχια να γίνουν πιο δυνατά και υγιή.

Πώς το πετυχαίνει;
Χάρη στα τρία μαγικά συστατικά που περιέχει στη σύνθεσή του. Πιο συγκεκριμένα, αυτά είναι:
1. Το Epoxy Polymer που προσθέτει και ενισχύει την ελαστικότητα των νυχιών και προστατεύει από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.
2. Ένα σύμπλεγμα Ασβεστίου, Προβιταμίνης Β5 και Σιδήρου που ενδυναμώνει την δομή του νυχιού και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξή του.
3. Τιτάνιο για την αποκατάσταση των αδύναμων και εύθραυστων νυχιών.

Πώς το χρησιμοποιείς
Όπως σου είπα πρόκειται για θεραπεία για τον λόγο αυτό πρέπει να το χρησιμοποιείς με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ώστε να έχει αποτέλεσμα. Ποιος είναι αυτός; Άπλωσε μια στρώση Triple Strong σε στεγνά, καθαρά νύχια κάθε τρεις ημέρες και μετά από συνολικά εφτά ήμέρες αφαίρεσέ το με ασετόν και ξεκίνησε από την αρχή. Εάν θέλεις να βάψεις τα νύχια σου χρησιμοποίησε τη θεραπεία ως βάση, αφού επιμηκύνει τη διάρκεια του βερνικιού μέχρι και μια εβδομάδα. Plus: δεν θα χρειαστεί να περιμένεις αφού στεγνώνει πολύ γρήγορα!

Το Triple Strong κοστίζει €15.20 και θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, Aroma, Patitsas αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Read More

And More