Πού θα βρεις τα πιο ψαγμένα αρώματα!

Έχω μια πολύ συγκεκριμένη θεωρία για τα αρώματα! Τα αρώματα είναι μνήμη. Και αν φοράς ένα άρωμα που φοράνε οοοοοολεεεεες οι υπόλοιπες, στο μυαλό του θα είσαι μια από τις υπόλοιπες! Αν, όμως, το άρωμά σου είναι ψαγμένο και ιδιαίτερο τότε θα έχεις την θέση που σου αξίζει (και όχι μόνο στο μυαλό του!).

Μιλώντας, λοιπόν, για ιδιαίτερα αρώματα εντόπισα εκείνο το εξίσου ιδιαίτερο beauty spot με αρώματα κατευθείαν από την πόλη του έρωτα (ένας παραπάνω λόγος για να εξασφαλίσεις αυτή την ιδιαίτερη θέση που λέγαμε!).

Σημείωσε: λέγεται L’ atelier du Parfum , βρίσκεται σε δύο σημεία στην Αθήνα (Γλυφάδα και Κολωνάκι) και φέρνει αποκλειστικά τα αρώματα της κορυφαίας Γαλλικής αρωματοποιίας Fragonard!

L’ atelier du Parfum: το νέο αγαπημένο μας beauty spot!
Με έμπνευση τις αρωματοποιίες στη γαλλική πόλη Grasse, δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια ένα atelier αρωματοποιίας στη Γλυφάδα όπου κυριαρχούν το άρωμα και οι αισθήσεις, το L’ atelier du parfum. Οι παριζιάνικες αναφορές στο άρωμα με ιδιαίτερα και ξεχωριστά brands προϊόντων και η αφοσίωση στις ανάγκες της ξεχωριστής προσωπικότητας της καθεμίας από εμάς καθιστούν το atelier μοναδικό στο είδος του.

Στο L’ atelier du parfum, εκτός από τα αρώματα της Fragonard, θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε είδη περιποίησης προσώπου και σώματος από ευρωπαϊκούς οίκους όπως οι Τhe Somerset Toiletry Co., Lerbolario, Borgerello, Lavanda Di Venzone, Teatro Fragranze Unique και Cowshed. Επίσης, διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Sur Mesure με δικά της προϊόντα, αποτελούμενη από eau de parfum, eau de toilete, body lotion, shower gel scrub και body oil για τη δημιουργία μοναδικών αρωμάτων, αλλά και φυτικές μάσκες προσώπου, σαπούνια και είδη με υαλουρονικό οξύ για πλήρη ενυδάτωση προσώπου και χειλιών.

Παράλληλα, στο atelier διατίθεται μια πλήρης σειρά προϊόντων αρωματισμού του σπιτιού, αρωματικών κεριών, Reed Diffuser σε 25 διαφορετικά αρώματα, αρωματικά φακελάκια για συρτάρια, αρωματικά φύλλα ντουλαπιών , πέτρες ποτισμένες με λεβάντα και όμορφα αρωματικά κεραμικά. Τέλος, οι γονείς έχουν ακόμα ένα λόγο να επισκεφτούν το atelier ώστε να κάνουν ένα μοναδικό δώρο στα παιδιά τους, επιλέγοντας την παιδική υποαλλεργική σειρά Il Giardino Dei Piccoli – Erbolario!

Μάθε περισσότερα για το L’ Atelier Du Parfum στο Facebook.

L’ ATELIER DU PARFUM
Ιωάννου Μεταξά 30, Γλυφάδα
Σόλωνος 5, Κολωνάκι (από 1η Αυγούστου 2015)

Read More

And More