Ε. Μανωλίδου: “Ερωτεύομαι τον άντρα μου κάθε χρόνο και περισσότερο”

Η Ευγενία Μανωλίδου λίγο πριν επιστρέψει στα πλατό και βρεθεί ξανά στον κόσμο της τηλεόρασης ως κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, μίλησε στην “Real life” για την οικογενειά της, το ενδεχόμενο ένος ακόμα παιδιού και για το πώς βλέπει την ιδέα μιας πλαστικής επέμβασης.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας για το σύζυγο της Άδωνη Γεωργιάδη ανέφερε: “Κάθε χρόνο τον ερωτεύομαι περισσότερο”.

Θα ήθελε ακόμα ένα παιδάκι;

“Κανένα μου παιδί δεν ήρθε προγραμματισμένα . Αν προκύψει και ένα ακόμα θα το καλοδεχτώ, όπως έκανα και με τα προηγούμενα τρία, ένα παιδί θα ήταν δώρο Θεού”.

Τι δεν θα συγχωρούσε πότε στο σύζυγό της;

“Το ψέμα, δεν το συγχωρώ ποτέ. Είμαι πολύ ξεκάθαρη σε όλες μου τι σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, συγχωρώ όλα τα λάθη αλλά όχι το ψέμα.”

Η μουσική τι ρόλο παίζει στη ζωή της;

“Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τη μουσική. Αυτή την περίοδο γράφω ένα από τα πιο σημαντικά έργα της ζωής μου”, ανέφερε.

Παράλληλα η ίδια αποκάλυψε ότι είναι τυπική νοιοκυρά: “Νοικοκύρα στο σπίτι μου υπήρξα από τα δέκα μου χρόνια. Η μητέρα μας δούλευε ατελείωτες ώρες, έτσι και εγώ και ο αδελφός μου μάθαμε να συντηρούμε το σπίτι μας από πολύ μικρά. Αυτό γίνεται μέχρι και σήμερα”, είπε και συνέχισε: “Στο σπίτι πάντα η μητέρα έχει το πάνω χέρι, μόνο έτσι τηρείται το πρόγραμμα”.

Σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις και αν είναι θετική στο ενδεχόμενο αυτό η παρουσιάστρια δήλωσε: “Εάν κάτι με ενεχλούσε πολύ, ναι, γιατί όχι”.

Tέλος η Ευγενία μίλησε για το αν της λείπει κάτι από τη ζωή της και τι είναι αυτό:
“Δεν λείπει κάτι από τη ζωή μου, αλλά παρακαλώ κάθε μέρα να καταφέρω να κάνω την παράσταση μου τον Σεπτέμβριο”, κατέληξε.

Read More

And More