Μεταμορφώσεις πραγματικών γυναικών! Ποιο look σου αρέσει;

“Αυτά τα μαλλιά μου αρέσουν”. “Τι υπέροχο μακιγιάζ!”. “Το σκούρο κραγιόν είναι τάση για τον Χειμώνα, λένε”. Πριν μια εβδομάδα, Σάββατο μεσημέρι, τρία όμορφα κορίτσια σε διπλανό τραπέζι σχολιάζουν τις τάσεις και τις εμφανίσεις των stars. Μια ακόμη κλασική στιχομυθία μεταξύ φιλενάδων που ζουν, εργάζονται και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Τι θα έδινες για να αφεθείς στα χέρια των ειδικών; Στο TLIFE η ομορφιά δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των stars! Γυναίκες κάθε ηλικίας έχουν αφεθεί στα χέρια του team μας και έχουν δει εμφάνιση κι αυτοπεποίθηση να εκτοξεύονται στα ύψη! Κάνε κλικ εδώ και δες όλες τις μεταμορφώσεις των γυναικών που έχουν δηλώσει συμμετοχή!

Πάρε ιδέες για το αποψινό, βραδινό σου μακιγιάζ, για το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στο γραφείο ή δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ το σκούρο κραγιόν.

Οι συμμετοχές σας είναι πολλές και όλες έχετε μια θέση στο TLIFE.

Εν τω μεταξύ, μπορείς να γίνεις ο make up artist και ο hair stylist του εαυτού σου. Ανέβασε τη φωτογραφία σου εδώ και δοκίμασε το στιλ μαλλιών και το make up μερικών από των πιο διάσημων ελληνίδων και διεθνών stars.

Γιατί στο TLIFE η ομορφιά είναι το χέρι σου!

Read More

And More