Έλενα Ράπτη: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου της με τον Κίμωνα Μπάλλα!

Η Έλενα Ράπτη ξάφνιασε τους πάντες την Κυριακή όταν αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram ότι παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό! Η γοητευτική βουλευτής της Ν.Δ, μοιράστηκε με όλους μας το γλυκό μυστικό της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία χωρίς όμως να φαίνεται το πρόσωπό της και χωρίς να αποκαλύψει τον όνομα του συζύγου της!

Αύριο η Secret και τα Παραπολιτικά, δημοσιεύουν φωτορεπορτάζ με την υπογραφή της Σάσας Σταμάτη,από το γάμο της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα για πρώτη φορά!

Στην εφημερίδα αύριο θα διαβάσεις περισσότερα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Έλενα με τον Κίμωνα ήταν μαζί περίπου δυο χρόνια και ο γοητευτικός άνδρας είναι αστυνομικός και υπηρετούσε  στην προσωπική φρουρά της Έλενας! Η ιστορία τους σαν ταινία, είχε αίσιο τέλος και το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και με ελάχιστους καλεσμένους.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη η οποία και δημιούργησε το υπέροχο νυφικό της Έλενας η βουλευτής, δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει νωρίτερα τον γάμο της λόγω των εκλογών που θα γίνονταν στις 7 Ιουλίου.

Το πρωτοσέλιδο της Secret που κυκλοφορεί αύριο

Read More

And More