Μπορείς να το βρεις; Ποια μυρωδιά καλλυντικού αναγνωρίζουν όλοι με κλειστά μάτια;

Η μυρωδιά της μαμάς σου όταν σε κρατούσες στην αγκαλιά της, η μυρωδιά του μπαμπά σου όταν του έδινες φιλιά στα μάγουλα και παίζατε αεροπλανάκι και μετά η μυρωδιά του αγοριού σου. Ή η μυρωδιά από εκείνο το καλοκαίρι…

Η όσφρηση είναι η πιο δυνατή αίσθηση και υπάρχει και μια μυρωδιά που όλες μας, σε όποια ηλικία και αν είμαστε, κουβαλάμε μαζί μας. Και όταν ανοίξουμε εκείνο το μαγικό κουτάκι ανασύρονται όλες μαζί, μια προς μια. Γιατί αυτό το μαγικό κουτάκι μυρίζει αναμνήσεις που, ευτυχώς για εμάς, φέτος θα πλημμυρίσουν το μπάνιο μας και το καθημερινό μας beauty routine για να γίνουν όλο και περισσότερες!

Μαντεύεις για ποιο στρογγυλό, μπλε με την πιο-χαρακτηριστική-δεν-γίνεται μυρωδιά μιλάμε; Ρητορική ερώτηση!

Η Nivea, λοιπόν, γιορτάζει το γεγονός ότι από αυτή τη σεζόν κάθε καλλυντικό της αποκτά αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά και μας καλεί την Παρασκευή 20 Μαΐου από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο 21 Μαΐου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, στο Athens Metro Mall για να διηγηθούμε όλες εκείνες τις αγαπημένες αναμνήσεις, που σας ξυπνά το μοναδικό άρωμα της NIVEA!

Παράλληλα, και για να μας αποδείξει και στην πράξη κάτι που ήδη είχαμε όλες στο μυαλό μας, ότι δηλαδή το μπλε κουτάκι της Nivea μυρίζει #MyrizeiAnamniseis κάλεσε 7 γυναίκες να συμμετάσχουν σε ένα πείραμα: να μυρίσουν τη κλασική κρέμα NIVEA, με κλειστά μάτια, να αναγνωρίσουν το προϊόν και να περιγράψουν τα συναισθήματα που προκάλεσε και τις αναμνήσεις που ανακάλεσε, η μοναδική της μυρωδιά.

Δες το βίντεο παρακάτω…

Εσύ, ποιος είναι ο πρώτος συνειρμός που κάνεις όταν μυρίζεις την κρέμα Nivea;

Read More

And More