Η μάσκαρα που είναι… καλύτερη κι από σεξ αλλάζει!

Είναι η μάσκαρα που άμα ανακαλύψεις δεν θα θες να την αλλάξεις ποτέ. Και δεν είναι και τόσο δύσκολη να την ανακαλύψεις μιας και έχει αυτό το πολύ ελκυστικό όνομα. Λέγεται Better Than Sex. Μάλιστα, φήμες λένε πως το όνομα προέκυψε όταν εκείνη που την δοκίμασε πρώτη αναφώνησε πως αυτή η μάσκαρα είναι… καλύτερη από sex!

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάσκαρα και talk of the (beauty) town είναι ότι εξασφαλίζει γεμάτες, πλούσιες και με όγκο βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει μεταξύ τους. Και είναι πραγματικά στο top 5 των καλύτερων μάσκαρα που θα δοκιμάσει στη ζωή σου! Όμως, υπάρχει ένα dafault: τρέχει αρκετά εύκολα οπότε το να αποφασίσεις να δεις το PS I love you φορώντας αυτή στις βλεφαρίδες σου είναι μεγάλο don’t (εκτός αν θες δύο μαύρες γραμμές κάτω από τα μάτια σου).

Αλλά να που μόλις κυκλοφόρησε η ακόμη τελειότερη εκδοχή της ήδη τέλειας Better Than Sex μάσκαρα: η αδιάβροχη Better Than Sex!

“Αν πρόκειται να κυκλοφορήσεις κάτι το οποίο ισχυρίζεσαι ότι είναι καλύτερο από ένα τεράστιο best seller που υπάρχει ήδη στην αγορά θα πρέπει να το εννοείς”, είπε ο Jerrod Blandino, CEO και συνδημιουργός της Too Faced Cosmetics εξηγώντας το λόγο για τον οποίο δεν δημιούργησαν νωρίτερα μια τέτοια μάσκαρα.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν και πότε η μάσκαρα αυτή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, αλλά η Άνοιξη είναι μια καλή option και εν τω μεταξύ μπορείς να επενδύσεις στην κανονική Better Than Sex. Την βρίσκεις στα Sephora.

Read More

And More