Khloe Kardashian: τι έβαλε στα φρύδια της για να ξαναμεγαλώσουν μετά από ένα beauty ατύχημα!

Πολλές φορές έχει τύχει να θέλω να κλείσω ένα ραντεβού για νύχια ή φρύδια την τελευταία στιγμή και ο expert που εμπιστεύομαι γι’αυτές τις περιπτώσεις να μην έχει χρόνο ή ό,τι. Σε αυτή την περίπτωση κλείνω ραντεβού και πηγαίνω όπου. Και εντυπωσιάστηκα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι έχω αυτό το κοινό με τις αδερφές Kardashian. Θέλω να πω, θα περίμενε κανείς να παίρνουν την Jen Atkins που τους κάνει μαλλιά ή την Anastasia που τους κάνει τα φρύδια στις 3:00 τα ξημερώματα και να μην τρέχει τίποτα. Αλλά να που τα πράγματα λειτουργούν για όλες μας λίγο- πολύ με τον ίδιο τρόπο!

Η Khloe Kardashian έγραψε χθες σε αυτό το app που έχει το post με τον εξής τίτλο: “Το λάθος με τα φρύδια μου που δεν θα κάνω ποτέ ξανά!” και το κείμενο παρακάτω ήταν αυτό:

“Συνήθως πηγαίνω στην Anastasia από το Anastasia Beverly Hills που είναι ιδιοφυϊα στα φρύδια! Όμως, έκανα το λάθος να εμπιστευτώ κάποιον άλλο για να κάνω τα φρύδια μου! Μια φορά πήγα σε κάποιον άλλο όταν χρειαζόμουν ένα ραντεβού εδώ και τώρα! Το κορίτσι, λοιπόν, που μου έκανε τα φρύδια έκανε το λάθος να μου τα κοντύνει και μου πήρε σχεδόν μια ζωή να τα μακρύνω και σαν να μην έφτανε αυτό, το ένα από τα φρύδια μου έχασε και τρίχες. Είναι κάτι που συμβαίνει είτε από άγχος είτε όταν κοιμάσαι συνεχώς από τη μια μεριά”.

Όμως, σε αυτό το post η Khloe Kardashian δεν έθεσε μόνο το πρόβλημα αλλά έδωσε και ένα πολύ ωραίο tip από τον προσωπικό της make up artist Hrush, για το τι μπορείς να βάλεις στα φρύδια σου όταν σου συμβαίνουν όλα αυτά!

“Βάλε στα φρύδια σου καστορέλαιο!”. Αυτό το tip το έχεις ακούσει πιθανότατα πολλές φορές αλλά να που τώρα που το χρησιμοποιεί η Khloe Kardashian αποκτά άλλη βαρύτητα! Και αν θες να το πας κι ένα βήμα παραπάνω πρόσθεσε στο καστορέλαιό σου και μια- δυο σταγόνες βιταμίνης Ε! Super!

Έβγαλες τα φρύδια σου τόσο που δεν επανήλθαν; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα τα βάψεις με την τεχνική ombre για να δείχνουν απόλυτα φυσικά!

Read More

And More