Εμφάνιση γνωστού αθλητή με φούστα! Δες φωτογραφίες

Αποφάσισε να αφήσει για λίγο τη φόρμα και τα αθλητικά παπούτσια του στην άκρη και να φορέσει μια μακριά μάύρη φούστα για να παραλάβει το βραβείο του στην εκδήλωση για τους άνδρες της χρονιάς! Ο λόγος για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ που έγινε το “talk of the town” με τη ξεχωριστή εμφάνισή του.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θέλησε να κάνει τη διαφορά και όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού όλοι μιλούν για τη χθεσινή του εμφάνιση στα χθεσινά βραβεία του “Status” για τους άντρες της χρονιάς που πραγματοποιήθηκαν στο Αθηνών Αρένα.

Μάλιστα, το γεγονός είχε προαναγγείλει η γυναίκα του Τζουντ Σισέ μέσω του twitter της… “Είμαστε στο δρόμο για την εκδήλωση. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη για αυτό που φοράει ο Σισέ”, είχε γράψει αρχικά, ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: “Ωραία, τον έβγαλαν πολλές φωτογραφίες. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι φοράει φούστα”.

Βέβαια, ο Σισέ δεν είναι ο μόνος που εμφανίστηκε στη χώρα μας με φούστα, καθώς αρκετά χρόνια πριν ο Σάκης Ρουβάς είχε βγει στη σκηνή με μια φούστα Valentino και είχε τραβήξει τα βλέμματα. Ενώ, λίγα χρόνια, αργότερα, είδαμε τον Νίνο, αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη να εμφανίζονται με φούστα στη σκηνή.

Read More

And More