Έρρικα Πρεζεράκου: Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό χειρουργείο! [video]

Βουρκωμένη ευχαρίστησε όλους όσους της βοήθησαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην Κύθνο η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή πρωταθλήτρια επί κοντώ μετά το κύμα αγάπης που δέχτηκε όταν έγινε γνωστό πως τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί της χέρι από προπέλα ταχύπλοου στην Κύθνο, ανέβασε στο Instagram της ένα video μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Μέσα από το συγκινητικό video της θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Ηλιόλουστα μου πλάσματα. Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δες το video της Έρρικας Πρεζεράκου:

Όλα ξεκίνησαν χθες στην Κύθνο, όπου η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε τις διακοπές της με τον σύντροφό της.  Η γνωστή αθλήτρια που φέτος απολαύσαμε και στο J2US στο Open τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού της μετά από πτώση στη θάλασσα, από το σκάφος στο οποίο επέβαινε.

Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Κύθνου, με την Έρρικα Πρεζεράκου σε κατάσταση σοκ να μεταφέρεται αρχικά με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα να διακομίζεται με ελικόπτερο στο ΚΑΤ, όπου και χειρουργήθηκε.

Διάβασε εδώ όλο το χρονικό του ατυχήματος

Δες εδώ το προφητικό video που ανέβασε λίγο πριν το ατύχημα

Εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Read More

And More