Η Gigi Hadid και ο Tommy Hilfiger μας ετοιμάζουν μια μεγάλη beauty έκπληξη!

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα μεγαλύτερα beauty icon σήμερα. Και μπορεί να είσαι μεγάλη, μεγάλη της fan! Αν ναι, αυτό το beauty νέο θα σε ενθουσιάσει. Γιατί στο εξής θα μπορείς να φοράς το άρωμά της. Ή κάπως έτσι…

Μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η Gigi είναι το νέο πρόσωπο του Tommy Hilfiger σε ρούχα και αξεσουάρ. Όμως, υπάρχει κι ένα beauty νέο πίσω από αυτό: η Gigi θα είναι και το νέο πρόσωπο ενός ολοκαίνουριου αρώματος!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gigi θα πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια αρώματος μιας και την είχαμε δει να ποζάρει γυμνή με το άρωμα Velvet Orchid του Tom Ford που είναι πολύ, πολύ sexy! Όμως, είναι η πρώτη φορά που η Gigi θα δημιουργήσει μαζί με έναν οίκο ένα άρωμα, αφού πρόκειται να βάλει και την προσωπική της πινελιά.

Και τώρα ας κάνουμε μερικές… μαντεψιές για το πώς μπορεί να μυρίζει αυτό το άρωμα! Κατά το παρελθόν η Gigi έχει δηλώσει πως η αγαπημένη της μυρωδιά στον κόσμο είναι αυτή που έχει το αφρόλουτρο fresh, Sugar Lemon.

Το προϊόν δεν έρχεται στην Ελλάδα (μόλις σου έδωσα μισή χαρά) αλλά έχω αυτή την υποψία ότι αυτό που θα δημιουργήσει η Gigi μαζί με τον οίκο Tommy Hilfiger θα είναι κάτι πολύ δροσερό και γλυκό ταυτόχτονα. Τι λες; Κι εσένα ποια είναι η πιο αγαπημένη σου μυρωδιά στον κόσμο;

Read More

And More