Super κινήσεις μασάζ για να απλώνεις την κρέμα σου σωστά!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κρέμα προσώπου σου ο κανόνας είναι ίδιος με την δίαιτα: δεν αρκεί από μόνη της! Χρειάζεται και γυμναστική για να σφίξεις! Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι μπορείς να διπλασιάσεις τα οφέλη από την κρέμα προσώπου που χρησιμοποιείς αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις μασάζ. Η Anastasia Achilleos, αισθητικός πολλών stars της Βρετανίας η οποία συνεργάζεται και με την Olay, μας δείχνει τις κατάλληλες κινήσεις μασάζ για τέλειο αποτέλεσμα!

Μασάζ γύρω από το σαγόνι: Ενώστε τα χέρια σας κάτω από το πηγούνι σαν να προσεύχεστε και απαλά σπρώξτε τις άκρες των δαχτύλων σας προς τα πάνω χωρίζοντας τα χέρια σας στις δύο πλευρές του σαγονιού. Συνεχίστε να κινείτε τα χέρια σας στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το σαγόνι ως οδηγό προς τα ζυγωματικά και την εξωτερική γωνία των ματιών μέχρι τους κροτάφους.
Μασάζ στο λαιμό: Ξεκινήστε με τα χέρια σας σταυρωμένα και τις παλάμες και τα δάχτυλά πάνω στη γραμμή του σαγονιού (δηλαδή το δεξί σας χέρι θα βρίσκεται πάνω στην αριστερή πλευρά του σαγονιού και αντίστροφα). Χρησιμοποιώντας μεγάλες κινήσεις, σταθερά αλλά απαλά, προχωρήστε κάτω από το σαγόνι και πάνω στο λαιμό και στη συνέχεια στο ντεκολτέ, γυρνώντας τα χέρια σας στην αρχική τους θέση όταν θα φτάσετε στη βάση του λαιμού.

Μασάζ στην περιοχή των ματιών: Ξεκινήστε με τις άκρες των δαχτύλων σας κάτω από το κάθε μάτι, προχωρήστε στη μύτη και τη βάση των ζυγωματικών και στη συνέχεια απαλά αλλάξτε κατεύθυνση και κινήστε τις άκρες των δαχτύλων σας πάνω από τους κροτάφους.

And More