Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Η διακριτική βάφτιση του γιου τους!

Τον 14 μηνών γιο τους βάφτισαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης. Η βάφτιση έγινε διακριτικά πριν από περίπου ένα μήνα, όπως διακριτικά έχει επιιλέξει το ζευγάρι να απολαμβάνει την οικογενειακή του ζωή. Το μυστήριο πραγματοποήθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFFE, στις 26 Ιουνίου.

Η ηθοποιός, που φέτος θα την δούμε να επιστρέφει και τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά “Παραμύθι ν’αρχινίσει”, είναι ξετρελαμένη με τον μικρό της πρίγκιπα. Ο ερχομός του έχει αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή της και φυσικά η στιγμή που του έδωσαν και επίσημα το όνομά του ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες τςη ζωής της καθώς και του συζύγου της και γνωστού οικονομολόγου και όλης της οικογένειας. Ο μικρός για την ακρίβεια πήρε δύο ονόματα, Δημήτρης και Βασίλης.

Νονός του είναι ο ο φίλος τουζευγαριού, Δημήτρης Καραμπέτσης που τους είχε παντρέψει κιόλας! Μάλιστα το μυστήριο έγινε, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στην ίδια εκκλησία που η Ευδοκία και ο Νικηφόρος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας στη Διονυσίου Αεροπαγείτου, απέναντι από το Ηρώδειο.

“Έχουμε σκεφτεί, αντί να κάνουμε κάποιο πάρτυ,τα χρήματα να τα δώσουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού,που εξαιτίας της κρίσης που περνάει η χώρα μας, κινδυνεύει να μην υπάρχει πια.Για εμένα, είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος που να χάνει τη δουλειά του, να έχει ανάγκη και εγω να κάνω πάρτυ”, είχε δηλώσει η ηθοποιός στην Real Life αναφορικά με τα δώρα της βάφτισης. Κάτι που έγινε πραγματικότητα αφού η οικογένεια αποφάσισε αντί για δώρα στο νεοφώτιστο να δοθούν τα χρήματα στο σύλλογο όπως και αυτά για το κόστος της δεξίωσης. Ωστόσο, λίγο μετά το μυστήριο έγινε ένα μικρό οικογενειακό τραπέζι.

Αυτές τις μέρες το αγαπημένο ζευγάρι και ο γιος τους χαίρονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από τα τέλη Αυγούστου η Ευδοκία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά που αναμένεται να προβληθεί από τη νέα σεζόν στον Alpha, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Read More

And More