Έυη Αδάμ: “Δεν θα χωρίσουμε με το Λάμπη γιατί σεβόμαστε την οικογένειά μας”

H Εύη Αδάμ μίλησε στην εκπομπή LifeStyle για την κρίση της χώρας αλλά και αυτή του γάμου της, για τους αγανακτισμένους και φυσικά για τα παιδιά της.

Για την κατάσταση στην Ελλάδα υποστήριξε πως έχουμε εθνική κατάθλιψη ενώ δήλωσε πως την φοβίζει μην έχουμε στην χώρα μας και κάποιον εμφύλιο πόλεμο. Υποστήριξε πως το να είμαστε απλά ειρηνικά στο Σύνταγμα, δεν νομίζει πως φέρνει αποτέλεσμα.

Προσπαθούμε να βρίσκουμε έαν τρόπο να ισορροπούμε τα πράγματα με αυτά που έχουμε, γιατί αυτά που είχαμε μπορούμε να τα ξεχάσουμε“, αναφέρει η Έυη. “Κατέβηκα στο Σύνταγμα, είαι χρέος όλων να κατέβουμε. Κατέβασα και τα παιδιά μου“, συνέχισε.

Το θέμα της κρίσης το εξηγεί και στις κόρες της που καταλαβαίνουν και υποστήριξε πως η μόνη περικοπή που δεν θα κάνει είναι αυτή που αφορά την δική τους εκπαίδευση, παρόλα που εκείνα δεν θα είχαν πρόβλημα να σταματήσουν τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα!

Όλοι οι γονείς έχουν φροντίσει να κάνουν κάποιες περικοπές, το έχουν εξηγήσει στα παιδιά, είναι ένα γενικό φαινόμενο. Βέβαια τα παιδιά έχουν μία πηγαία χαρά τρομερή, που είτε τα πας στο Μπαλί να μείνουνε ίδια τους φαίνεται η παραλία με τον Τύμβο του Μαραθώνα, οπότε ούτως ή άλλως είναι χαρούμενα“, εξηγεί η ίδια.

Μίλησε όμως και για τις φήμες που θέλουν να χωρίζει με τον Λάμπη Λιβιεράτο, λέγοντας πως εδώ και χρόνια γράφεται αυτό και υποστήριξε πως δεν χώρισαν ποτέ και δεν θα το κάνουν και τώρα γιατί σέβονται αυτό που έχουν φτιάξει. Στα παιδιά της έχει μάθει να πηγαίνουν και να συζητάνε μαζί της ότι ακούνε γιατί τους έχει πει ότι οι δημοσιογράφοι είναι “κακοί” και όσα γράφουν δεν είναι αλήθεια.

Πάνω από όλα είμαστε οικογενειάρχες και ο αριθμός που επικρατεί στο κεφάλι μας είναι το 4. Θα σεβαστούμε αυτό που φτιάξαμε γιατί η οικογένεια δεν είναι παιχνίδι και θα φροντίζουμε αυτό το 4 να είναι συμπαγές”, δηλώνει η Εύη.

Read More

And More