Εύη Αδάμ: Τί απαντά στα σενάρια χωρισμού με τον Λ. Λιβιεράτο;

Για τις δυο κορούλες της, τη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τις φήμες που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο μίλησε η Εύη Αδάμ. Η ίδια ανέφερε πως η μητρότητα είναι πρόκληση και αποκάλυψε ότι δεν θα πάψει να αγαπά τον σύζυγό της.

Μιλώντας για τα παιδιά της και το πόσο εύκολο είναι να τα μεγαλώσει η γνωστή παρουσιάστρια – μοντέλο είπε σε συνέντευξή της στο “Glam”: “Καθόλου! Θα ήταν πανεύκολο αν ήμουν ισορροπημένη, με καλή διάθεση συνεχώς, πάντα ξεκούραστη, αν δεν είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Αν δηλαδή δεν ήμουν άνθρωπος αλλά τέλεια θα ήταν πιο εύκολο. Η μητρότητα είναι όμως μια πρόκληση γιατί παίζουμε με τα δικά μας όρια, παίζεις με τον εαυτό σου. Η πορεία κάθε ανθρώπου είναι δύσκολη, πόσο μάλλον όταν πορεύεσαι και με άλλους δύο, που έχεις την ευθύνη τους για την ψυχική και σωματική τους υγεία. Και φυσικά όλα αυτά παράλληλα με το δικό σου εαυτό, με τους φόβους σου, με τις απώλειες- όπως ήταν αυτή του πατέρα μου. Πρέπει όμως να είμαι δυνατή γιατί είμαι το πρότυπο αυτών των παιδιών”.

Όσον αφορά στα σενάρια που κυκλοφορούν για το χωρισμό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο και το πως αντιμετωπίζει εκείνη το ενδεχόμενο να επηρεαστούν τα παιδιά της από τις φήμες που ακούγονται είτε στο σχολείο είτε στην τηλεόραση για τους γονείς τους, Εύη απάντησε: “Όσον αφορά στη Νεφέλη, που είναι μεγαλύτερη ηλικιακά, της εξήγησα πως και αυτό είναι ένα κομμάτι. Απλά αυτό δεν σημαίνει πως γκρεμίζονται κάποιες βασικές αξίες. Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ, για μένα η οικογένεια και η αγάπη της οικογένειας είναι πάνω από όλα. Φυσικά και τον αγαπάω τον Λάμπη. Καμιά φορά με ρωτάει η μικρή: “Δεν τον αγαπάς τον μπαμπά;” Επειδή απλά υπήρξε ένας τσακωμός. Πάντα της λέω “ότι τον άνθρωπο αυτόν τον αγάπησα, τον ερωτεύτηκα, έκανα μαζί δύο υπέροχα παιδιά, είναι ο μπαμπάς σας και είναι ο άντρας μου! Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Πάνω από όλα είμαστε οικογένεια”.
Η ίδια πάντως διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού λέγοντας: “Δεν πιστεύω πως αξίζει στον Λάμπη να μείνει μόνος του στη ζωή έπειτα από τόση προσπάθεια που έχει κάνει για μας. Βέβαια ούτε και σε εμένα αξίζει. Όταν όμως τα πράγματα φτάνουν στα άκρα, αναρωτιέσαι… Αλλά η οικογένειά μας είναι πάρα πολύ ωραία”.

Read More

And More