Σου έχουμε την τέλεια συνταγή από την pedicurist των stars!

Με τις συνταγές ομορφιάς θα έλεγα ότι είμαι σχεδόν εμμονική! Πρώτον, είναι μια καλή αφορμή να χρησιμοποιώ που και που την κουζίνα μου και δεύτερον, είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα κυριακάτικο cocooning και να ξυπνήσεις την Δευτέρα πιο ανανεωμένη.

Αν, λοιπόν, σήμερα δεν έχεις κανονίσει έξοδο ακολούθησε αυτή την super συνταγή πεντικιούρ από την Skyy Hadley την νούμερο ένα manicurist της Νέας Υόρκη με πελατολόγιο όπως Liv Tyler και Uma Thurman.

Την διάβασα στο αμερικάνικο Glamour, την εφάρμοσα το ίδιο βράδυ κι έκτοτε είναι η αγαπημένη μου συνήθεια τις φορές εκείνες που απολαμβάνω την ζεστασιά του σπιτιού μου!

Τι κάνεις;
1.
Βάλε σε ένα blender δύο αγγούρια, δύο κουταλιές χυμό λεμονιού, δύο κουταλιές λάδι ελιάς.
2. Χώρισε το μείγμα σε δύο πλαστικές σακούλες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις σακούλες σούπερ μάρκετ ή αυτές που αποθηκεύεις φαγητό. Βάλε την καθεμία τσάντα στο κάθε πόδι και κάνε ελαφρύ μασάζ σε όλο το μήκος.
3. Δέσε τις σακούλες στα πόδια σου και μείνε έτσι για περίπου 10 λεπτά. Αφαίρεσε με άφθονο ζεστό νερό.

Το αγγούρι θα σε αναζωογονήσει από τα πρηξίματα, το λεμόνι απολεπίζει ενώ το ελαιόλαδο μαλακώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Αν στην καθημερινότητά σου φοράς ψηλά τακούνια, θα δεις αμέσως την διαφορά. Αν πάλι, είσαι κορίτσι των flat όπως εγώ, απλώς απόλαυσε την διαδικασία!

And More