Γ. Σκαφιδά: “Στις σχέσεις μου είμαι λίγο ψαρωτική!”

Για τη συμμετοχή της στο “Νησί”, τα γυρίσματα στην Κρήτη, την οικονομική κρίση και την προσωπική της ζωή μίλησε η Γιούλικα Σκαφιδά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της “drama queen” και την επιθυμία της να παίξει κάποια στιγμή σε κωμωδία.

“Θέλω πολύ να παίξω σε κωμωδία. Είμαι λίγο “Drama queen” στους ρόλους μου και μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει σε καθαρή κωμωδία. Μόνο ο ρόλος μου στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” είχε χιούμορ, αλλά ήταν πιο πολύ μαύρη κωμωδία”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “Πρωινό mou”.
Ακόμη, η Γιούλικα μίλησε για τη δουλειά του ηθοποιού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι βρίσκονται στο χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ τυχερή, διότι μέχρι στιγμής έχει κάνει καλές δουλείες και είχε τη δυνατότητα να πει ‘όχι” σε κάποιες προτάσεις που της έγιναν. “Θα προτιμούσα να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα, παρά να κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πώς είναι στις προσωπικές της σχέσεις και τις παρέες της, η τηλεοπτική Μαρία ανέφερε: “Με τους φίλους μου κάνω πλάκα και αστεία. Όταν είμαι όμως με κάποιον που δεν γνωρίζω είμαι πιο σοβαρή, πιο ψαρωτική. Στην αρχή των σχέσεών μου είμαι λίγο ψαρωτική”.
Τέλος, μιλώντας για τα γυρίσματα της σειράς, η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε πως η συνεργασία της με όλους ήταν πολύ καλή. “Μπαίνοντας σε αυτήν τη δουλειά υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι και ένιωσα ασφάλεια μαζί τους. Στα γυρίσματα στην Κρήτη δεθήκαμε και γελάσαμε πολύ”, σημείωσε.

Read More

And More