Για τρίτη φορά μανούλα η Tori Spelling!

Η μόδα του twitter φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή των celebrities, καθώς μια ακόμη σταρ του Χόλιγουντ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω της προσωπικής σελίδα της.

Μετά την Jessica Alba, την Alyssa Milano και την τραγουδίστρια Ema Bunton, μια ακόμη διάσημη ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, μέσω της προσωπικής της σελίδας. Ο λόγος για την Tori Spelling και τον συζυγό της Dean McDermott, που θα προσθέσουν ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια τους το φθινόπωρο.
“Το ξέρω ότι έχουν υπάρξει πολλές εικασίες, οπότε ήθελα να το μάθουν όλοι από εμένα… Είναι επίσημο… Ο Dean και εγώ είμαστε ΕΓΚΥΟΣ!”, έγραψε στο twitter της, η 37χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills”.

Το ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά, τον 4χρονο Liam και την 2χρονη Stella, ενώ ο 44χρονος Dean είναι πατέρας ενός ακόμη αγοριού του 12χρονου Jack από προηγούμενο γάμο του. Οι δυο τους πάντως, φαίνεται πως είναι πολύ χαρούμενοι και γι’ αυτό μοιράστηκαν το ευχάριστο νέο με τους φίλους και τους θαυμαστές τους.

Read More

And More