Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδα: Η νέα συμφωνία και η αναζήτηση σπιτιού στη Βουλιαγμένη!

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να είχαν χωρίσει πολύ καιρό πριν την ανακοίνωση του χωρσμού τους το περασμένο Σάββατο, αλλά την τελευταία εβδομάδα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον… τυφώνα που κυριολεκτικά μπήκε στη ζωή τους τόσο με δεκάδες δημοσιεύματα όσο και με τα τηλεφωνήματα από γνωστούς και φίλους αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα στα socila media και των δυο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, το ζευγάρι συζήτησε ξανά αναλυτικά, ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουν, δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κάνουν πέρα οποιαδήποτε διαφωνία τους και να προστατέψουν όσο μπορούν από τα κακόβουλα σχόλια τα δυο παιδιά τους το Γιάννη και το Δημήτρη.

Ειδικά ο μεγάλος τους γιος συναναστρέφεται με άλλα παιδάκια και αυτό που τους τρομάζει είναι να μην ακούσε κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα τον πληγώσει. Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν πίσω σε οτιδήποτε τους χωρίζει και να μείνουν ενωμένοι για τα παιδιά τους.

Και μπορεί πλέον να ζουν χωριστά αλλά και των δυο στόχος είναι η γαλήνη των παιδιών τους. Την ίδια ώρα ο Γιώργος που είναι πλέον έτοιμος για την πρεμιέρα του Lucky Room, ψάχνει να βρει διαμέρισμα στη Βουλιγαμένη, κυρίως για να είναι κοντά στα παιδιά αλλά και γιατί αγαπάει τη θάλασσα και την περιοχή.

Read More

And More