Γωγώ Φαρμάκη: Ταξίδι στη Μύκονο μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο

Τους ρυθμούς της παλιάς της ζωής και την ηρεμία προσπαθεί να βρει στο πλευρό των φίλων της η Γωγώ Φαρμάκη, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν πυροβολήθηκε στο πόδι από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα. Η νεαρή ηθοποιός που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ τη Δευτέρα έφυγε χθες με τους φίλους της για μια εκδρομή στη Μύκονο.
Θέλοντας να βρεθεί μακριά από όλα αυτά που τις θυμίζουν τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο, όταν κινδύνεψε σοβαρά η ζωή της, η Γωγώ φαίνεται να γυρίζει σελίδα και να αφήνει πίσω της τον εφιάλτη των τελευταίων ημερών. Πιο χαρούμενη και κεφάτη, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς που ήταν στο πλευρό της δίνοντας μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, η Γωγώ πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, προχθες το μεσημέρι.

Μια μέρα αργότερα οργάνωσε μια εξόρμηση με τους φίλους της στο νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί, να διασκεδάσει και να ξεχάσει όλα όσα πέρασε. Έτσι το πρωί της Τρίτης έφυγε με ελικόπτερο για τη Μύκονο και ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες από το ταξίδι της.
Με casual εμφάνιση και χρησιμοποιώντας πάντα τις πατερίτσες της που την βοηθούν στο περπάτημα, η 26χρονη Γωγώ επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο με την παρέα της και έφυγε για το νησί νωρίς το πρωί.

Read More

And More