H Gisele, βασίλισσα του καρναβαλιού στο Ρίο! Δες φωτογραφίες!

Το διάσημο μοντέλο, Gisele, δεν έχει κανένα λόγο να μην κυκλοφορεί απλά και μόνο, με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, γι’ αυτό και το κάνει άφοβα, αφού διαθέτει και καλίγραμμο σώμα. Η ίδια, μητέρα ενός μικρού αγοριού, βρέθηκε πρόσφατα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου πρώτα από όλα απόλαυσε τον λαμπερό ήλιο. Στο ξενοδοχείο έμεινε με τον σύζυγό της, Tom Brady, κι άλλα μέλη των οικογενειών τους και το Σάββατο που πέρασε, σύμφωνα με την Daily Mail, παρέλασε στο διάσημο καρναβάλι.

Στην πόλη του Ρίο, η Gisele ”πήρε” τα απαραίτητα μαθήματα samba, κάποια από τα οποία της ”δίδαξαν” η μητέρα της, Valdi, και οι αδερφές του Tom, Nancy και Julie, ενώ τα βασικότερα από υπεύθυνη δασκάλα χορού, η οποία χορεύει samba απ’ όταν ήταν 6 ετών. Μετά από πολλές ώρες χαλάρωσης αλλά και πρόβας, η Gisele πήρε μέρος στο γνωστό καρναβάλι και γοήτευσε τους πάντες με την εμφάνισή της.

Καθώς ο Tom δεν συμμετείχε ενεργά στη γιορτή και το γλέντι του καρναβαλιού, το 30χρονο διάσημο μοντέλο πήρε μια φίλη της κι άρχισε να χορεύει. Επιπλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παρακολουθεί κάθε χρόνο το συγκεκριμένο πάρτι χορού και αρμάτων, αλλά συνήθως από τις εξέδρες.

Read More

And More