H Τατιάνα συνάντησε τη Ρία Αντωνίου στη Ρώμη λίγο πριν τον τελικό του “Dancing”!

Η Ρία Αντωνίου ήταν σίγουρα η έκπληξη του ιταλικού “Dancing with the stars”! Η όμορφη Ελληνίδα κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό της γειτονικής χώρας και να παραμείνει στο show μέχρι και τον τελικό…

Η Ρία συγκινήθηκε πολύ όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την ανταπόκριση του κόσμου. “Εντάξει, με κάνατε να κλάψω. Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι για το show, αλλά για την αγάπη σας”, έγραψε στο twitter της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, συναντήθηκε στην πανέμορφη Piazza di Spagna με την Τατιάνα. Οι δυο τους αφού έκαναν βόλτα στο κέντρο της Ρώμης, έριξαν κέρμα στο σιντριβάνι. Όλα όσα είπαν οι δύο τους, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, θα τα δούμε αύριο στο “Μίλα”. Μέχρι τότε, διάβασε στο blog της Τατιάνας όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους! Η Τατιάνα φαίνεται πως έφερε γούρι στη Ρία και η ευχή της τελικά πραγματοποιήθηκε…

Πως έφτασε στον τελικό του Dancing!

“Κανείς δεν το πίστευε. Ούτε καν εγώ! Νόμιζα ότι θα φύγω από το πρώτο live”,υποστήριξε πρόσφατα η Ρία. Ο Ιταλός παρτενέρ της πάντως έχει καλό προηγούμενο ιστορικό αφού έχει καταφέρει να πάρει τον τίτλο παραπάνω από 5 φορές!

Η Ρία και ο Ραϊμόντο κάνουν εντατικές πρόβες και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ελπίζουν τώρα που έφτασαν στον τελικό, να κερδίσουν:

“Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα. Γι’ αυτό πρέπει να ρωτήσετε τον Ηλία Πανταζόπουλο. Ήμουν στο Μιλάνο για Μόδα και ήμουν ένα βήμα πριν επιστρέψω στην Ελλάδα. Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει ο Ηλίας ότι την επόμενη μέρα πρέπει να πάω στη Ρώμη για να κάνω ένα δοκιμαστικό για το ιταλικό “Dancing With The Stars”. Στην αρχή δεν το πίστευα. Πήγα, έκανα το δοκιμαστικό και επέστρεψα στο Μιλάνο. Έπειτα από μια εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο πάλι και μου λένε ότι με θέλουν. Ξέρω ότι είχαν ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ στο μυαλό τους. Έψαχναν για μια κοπέλα ξανθιά, ανοιχτόχρωμη που να μιλάει σπαστά τα Ιταλικά”, εξήγησε το μοντέλο για την συμμετοχή της.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Ρούλα πειμένει με αγωνία να δει την κόρη της όχι μόνο να βγαίνει νικήτρια στον τελικό του “Ballando con le Stelle”. “Μακάρι η Ρία να περάσει στον τελικό και να σηκώσει την κούπα. Για την Ελλάδα μας! Η Ελλάδα μάς ενδιαφέρει, γιατί μας έχουν μειώσει και αυτό μας έχει πειράξει υπερβολικά”, δήλωσε στην Espresso.

“Η Ρία ήταν ανέκαθεν ένα παιδί που αγαπούσε αυτή τη δουλειά, ήθελε να πολύ να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Δεν το περίμενα να πάει στο ιταλικό “Dancing with the stars”. Χαιρόμαστε πάρα πολύ για την κόρη μας”, συνέχισε η κα Ρούλα.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που κάνει η επιτροπή για την κόρη της απάντησε: “Νομίζω ότι όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται η Ρία με αυτά έχω μπει στο πνεύμα. Η Ρία δεν ήξερε χορό, τώρα ασχολήθηκε. Για το διάστημα που χορεύει είναι αρκετά καλή. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά πιστεύω ότι θα πάει στον τελικό.”

Και δικαιώθηκε. Η όμορφη Ρία πέρασε στον τελικό δίνοντας μεγάλη χαρά στους γονείς της αλλά και σε όλους τους φίλους της στην Ελλάδα που πιστέυουν ότι θα κερδίσει και θα στεφθεί νικήτρια!

Όποιο και να είναι πάντως το αποτέλεσμα η Ρία φαίνεται πως θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στην Ιταλία αφού έχει ήδη δεχθεί πολλές προτάσεις από την ιταλική τηλεόραση! Αν και δεν έχει κλείσει ακόμα κάτι, ωστόσο προσπαθεί να βελτιώσει τα ιταλικά της για να μπορεί να σταθεί στην ιταλική showbiz.

Read More

And More